lauantai 25. lokakuuta 2008

Rutiinit ja muut

Keskiviiko meni äkäseen, lyhyt koulupäivä ja illalla 2h rummutus sessio. Takatalvi iski keskelle helteitä ja pari päivää koko Sydney satoi vettä ja roikkui heikosti 10 asteen paremmalla puolella. Onneksi luin aamulla taivasta oikein ja pistin reilusti enemmän vaatetta, kun taas valtaosa koulusta heilui shortseissa ja tpaidoissa kylmää itkien.
Torstaina alkoi vähän sateet helpottaa. Vastapainoksi tajusin kuinka paljon on koulutöitä rästissä. Koulun jälkeen lähdettiin taas Garyn kanssa nyrkkeilemään, tällä kertaa mun partnerina saksalainen vaihtarikaveri Oli. Kyllä vielä edellinen kerta tuntui käsissä, mutta hyvin jaksoin loppuun asti. Ilmottauduin parin viikon päästä alkavalle breiktanssi-kurssille! Hyvät unet oli taattu :)
Perjantai lämpeni mukavasti, ja oli hauska päivä koulussa. Sain kutsun Jessican 18v synttäribileisiin illaksi. Peruspäivän lounas on vaihtunut pulskasta lunchboxista banaaniomena-comboon, millä selviää ihan yhtä hyvin. Koulumatkohin menee päivittäin yksi tunti, kävellen kun olen liikenteessä. Koulun jälkeen lähdin tunnin lenkille puskaan ja lähialueille. Armoton vuoristorataa muistuttava ympäristö tekee juoksemisesta sopivan vaihtelevaa ja haastavaa. Lenkin jälkeen suihkun kautta Engadinen asemalle mistä jatkettiin kaveriporukalla Jessin kotia kohti.
Synttärit oli itse sankarille täysi yllätys. Jess tuotiin kotiin silmät sidottuina ja me mentiin Hiljaa ringissä hänen ympärille, ja sitten tuli kohokohta kun Jess otti huivin pois silmiltä ja kaikki räjähtää onnittelemaan. Oli kyllä pitkään aikaan villeimmät pirskeet :D Illan adrenaliinipiikin antoi reilu metrinen "lemmikkikäärme" puremalla Emilyä käsivarteen mun vieressä. Olisi yhtä hyvin voinut olla minä :D huhhuh, raa'an näköistä. Emily on jo kunnossa. Sain yöllä Rossilta kyydin kotiin.
Laiska-lauantai: heräilin aamulla ja menin ulos aurinkoon boksereissa lukemaan päivän lehteä aamiaismuroja mussuttaen. Luin myös draaman tämän kurssin näytelmäkirjan, 7 Stages of Grieving, joka kertoo aboriginaalejen vaikeuksista 70-, 80-, ja 90-luvulla. Katsoin Fast and Furious leffan ja menin takaisin nukkumaan :D Sitten tartuin päivän haasteeseen, kuinka saada mun pieni Asus läppäri liitettyä talon langattomaan. Ei mennyt ihan perinteisesti vaan pari tuntia piti säätää, mutta lopulta sain mitä tahdoin. Illalla mennään hostperheen kanssa ravintolaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että sielläkin välillä sataa niin et pääse unohtamaa tätä Suomen ihanaa syksyä, kun mittari näyttää +5 ja vettä sataa. Meillä loppu just loma ja paluu arkeen on tuskallista.

t.minttu

Anonyymi kirjoitti...

hei meillä oli tänään aamulla pakkasta ja päivällä satoi! ois edes lunta jos ei muuta mutta nää kivat vesi-pakkasaste-kombinaatiot ei kyllä oikeen iske! sulla kyllä riittää juhlaa juhlan perään siellä hei. voi kun ois täälläkin vähän enemmän :D