sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Rakentaa

Torstaina mentiin vaihtariporukalla Sydneyyn hyvästelemään Danielaa, joka oli täällä vaihtarina Brasiliasta. Dan tuli puoli vuotta meitä muita aikasemmin, joten lähti myös aikaisemmin. Vielä keskustaan saavuttuamme sää oli tappava kuuma, siinä 38 astetta varjossa. Otettiin bussi Coogee beachille, ja kun saavuttiin rannalle niin taivas oli täynnä pilviä ja mustat ukkospilvet läheni hurjaa vauhtia. Ei haittaa vetee vaan! Aallokko oli suuri, ja turpaan tuli oikein asenteella kun bodysurffasi aallon harjalla kunnes se hajosi rantahiekkaan, minä alimmaisena. Sitten alkoi ukkostaa ja sataa niin vimmatusti että piti pysyä vedessä kun sadepisarat oli kuin kiviä ihoon osuessaan. Heihei Dan :)

Perjantaina lähdin aamulla Joeyn synttärikutsuille. Aika bailausta aamu viiteen, texas holdemia, trampoliinia, biljardia, uima-allasta, leffaa ja ruokaa ja juomaa. Paikalla myös Oli, pari Joeyn paikallista kaveria ja perhetuttuja.


Näinpä lauantaina otettiin alkupäivästä rauhallisemmin. Virkistäydyttiin ja käveltiin tunti juna-asemalle. Illalla hostsisko järjesti omat pienimuotoiset läksiäiset, johon tuli kasa hänen kavereita. Karaoke soi ja läppä lentää. Kaikki kaverit jäi yöksi joten aamun "party breakfast" oli Juhan bravuuri: pekonia ja munia grillistä paahtoleivän väliin.

Sunnuntain pienimuotoinen perheretki vei enemmän ja vähemmän väsyneet sankarit rannikolle luontoretkelle. Tarkoituksena oli löytää aboriginaalejen kivikaiverruksia rantakallioilta. Kenguruita, valaita sun muita elukoita, kaiverrettu kallioon. Itse kokeilin raapustaa kivellä omaa niemäni, mutten saanut aikaan naarmuakaan.

Ei kommentteja: