lauantai 13. kesäkuuta 2009

14 tuntia jäljellä!!

Viimeiset päivät on ollu kummallista aikaa. Pahan korvatulehduksen takia olen niin sanotusti kipeä, mutta se ei silti haitannut loppusuoran spurttia. Kävin kahdesti lääkärillä kun ensimmäinen antoi pelkkiä tippoja, jotka ei kyllä tunnu auttavan vieläkään. Molemmat lääkärit olivat intiasta ja puhuivat huonompaa englantia kuin minä. Täällä saisi korvaspesialistille jonottaa kuukauden, oli sitten hätä tai hätä. Koulussa olin viimeistä päivää torstaina. Otettiin ryhmäkuvaa, tein uniformuni tpaidasta "vieraskirjan" eli kaikki kirjoittivat siihen nimensä ja jonkin viestin ja sain läksiäislahjoja.

Perjantai-ilta vietettiin Jussin kanssa Windangissa ja pidettiin ikimuistoinen ilta mistä ei paljoa muistetakaan. Voitin baarin arpajaisissa ilmaista kaljaa ja poltettiin nuotiota surffimökin takapihalla sun muuta.

Pakkaushommat on juuri saatu päätökseen ja tarkasti tulikin 23 kiloa + selkäreppu. Paljon vaatteita heitetään pois ja muutenkin kovalla kädellä täytyy tuomita tuliaisten kohtalo. Kyllä keksit pitää syödä nyt heti, joo.

Lauantaina tehtiin viimeinen projekti Juhan kanssa. Cocon, eli Jussin koiran hauta sai mullan päälle japanilaiseen puutarhatyyliin soralla muotoillun C-kirjaimen ja muuta pientä. Coco oli n 14 vuotias kun hänet lopetettiin. Tämä tapahtui reilu kuukausi sitten.

Lauantai-iltana mentiin keskustaan perheen kanssa katsomaan Fire Water esitystä Circular Quaylle. Se oli musiikki-valo-tuli-savu-efekti-show joka kertoi Sydneyn historiasta. Esitystä katsoessa tuli taijanomainen olo, kun oikealla puolella oli oopperatalo hienoine valoineen, vasemmalla puolella sataman suuri silta valoineen ja edessä palava aavelaiva, jonka vieressä lautalla ambient-bändi säestää yötä tunnetäyteisellä taustamusiikilla. Tuhannet ihmiset ajattelivat varmasti samaa: "Sydney on hieno kaupunki." Viimeinen ilta oli kerrassaan täydellinen, ja vaikka etiketin mukaan olisi pitänyt tehdä jotain todella australialaista niin me päädyimme Guylianin belgialaiseen suklaabaariin.

Huomenna lähtee kone puoli neljältä kohti Singaporea, josta matka jatkuu Frankfurtiin ja sieltä Helsinkiin. Noin 24 tunnin kokonaisuus kolmen nousun ja kolmen laskun kanssa voi olla väsyttävä, ja korvatulehduksen kanssa erittäin kivulias kokemus. Toivottavasti joku kiva tyttö istuu mun viereen matkan ajaksi :)

PIAN NÄHDÄÄN!

1 kommentti:

Jouni kirjoitti...

Tullaan vastaan.