sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

6 päivää jäljellä!

Viikon varrella tapahtuu ja samalla aika valuu sormien välistä kengille kuin vesi konsanaan.

Maanantaina oli viimeinen rotarykoukseni. Sanoin kiitokset klubille ja sain jäähyväiskortin.

Tiistaina lukiokaveri Janina, joka siis on vaihdossa STS:än kautta Tasmaniassa, tuli pari päivän Sydney-visiitille. Olin hänelle oppaana keskiviikkona ja torstaina, ja näytin kaikki tärkeimmät ja jutut keskustassa. Kahdessa päivässä voi nähdä kaiken. Keskiviikkona vietettiin sushi-illallinen ja saunailta, joten tottapuhuen Janinan loma täällä oli täyttä toimintaa alusta loppuun.

Perjantaina koulukaverini järjestivät läksiäisjuhlat Tylerin kotona. Teemana bileissä oli alun perin sarjakuvahahmot ja satuhahmot, mutta loppujen lopuksi asu oli vapaa. Itse pukeuduin räppäriksi, eikä edes tarvinut ostaa mitään vaatteita!;)
Kaikki koulukaverit pääsi paikalle, ruokaa ja juomaa, musiikkia ja tanssia. Olin hyvin otettu täydellisistä bileistä, ja tuntui vähän pahalta toistella kavereille vastauksia kommentteihin "Älä mene", "Et voi olla oikeesti menossa" ja niin edes päin.

Lauantaina oli Kyokon 51v syntymäpäivä. Sen kunniaksi mentiin illalla japanilaiseen ravintolaan missä ruokapöydältä löytyi muun muassa raakaa lohta, tonnikalaa, mätiä ja muita raakoja meren eläviä sekä tofua, munakoisoa, kanaa, merilevää ja perunaa mitä kummallisimmissa muodoissa ja mauissa.

Sunnuntaina päivällä siivoiltiin kotia illan koktailjuhlia varten. Alkoholia oli monta pulloa eri lajeja, ja olin ennalta etsinyt hyvän kuuloisia koktailreseptejä. Hostperhe ja muutama Amyn kaveri oli paras juhlaseura, ja ilta oli täynnä hyvää juttua ja ilmapiiri oli iloinen. Kokeilin muun muasssa seuraavat koktailit: mojito, cosmopolitan, cafe disaronno, caipirinha, windjammer ja cranberry lime.

Pidin koulussa jo jäähyväispuheen, vaikka menen vielä tulevalla viikolla kirjautumaan ulos sekä palauttamaan kirjani. Yritän myös myydä uniformuni, mutta vaikeaa siitä on päästä eroon.
Tajusin myös, että mulla on enää kuusi päivää Australiassa. Sen takia kirjoittelin pitkän listan asioista mitä olen kokeillut tehnyt, nähnyt, ja mitä vielä tahtoisin tehdä ja nähdä. En kuitenkaan enää keksinyt mitään sen erikoisempaa. Ehkä olin aktiivinen ja tein jo kaiken oleellisen :)

uusia kuvia TÄÄLTÄ

Ei kommentteja: