sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Viimeinen pojkien viikonloppu

One more round, one more wave, one more beer. Mitä vaan ja vielä yksi lisää.

Kaksi viikkoa lähtöön, ja puolet tuliaisista hankittu. Viime viikkoon mahtui lisää paikkojen tutkimista Joeyn ja Olin kanssa Sydneyssä. Perjantaina saatiin koko vaihtariporukka mukaan ja käytiin tutkimassa parlamenttitalo, hallituksen talo sekä pyhän Marian katedraali.
Ulkona pimenee jo kello viiden jälkeen ja sateita saadaan joka viikko. Kylmää tuulta ja lämpömittari vakuuttaa 15 astetta. Perjantaina tämän vaihtariporukalla tehdyn "turistikierroksen" jälkeen erottiin poikien kanssa muusta porukasta ja lähdettiin ihailemaan Sydneyn iltavaloja.
Keksittiin kävellä Harbour Bridgen yli toiselle puolelle, jotta nähdään koko keskustan valot veden yli. Tottakai saatiin sadetta niskaan ja yhden märän hupparin kanssa piti selvitä koko ilta. Hetken mielijohteesta kävin TagHeuerin kellokaupassa kokeilemassa 100 000 dollarin rannekelloa, wou.
Sillan toiselta puolelta näki todellakin kaiken mitä halusi! Oopperatalon isoihin valkoisiin muotoihin heijastettiin valotaidetta jostain, ja hitaasti vaihtuvat värit suurkaupungin yössä tekivät sateen kanssa tilanteesta elokuvamaisen.

Joey ja Oliver tulivat perjantaina yöksi meille. Käytiin saunassa ja löylytinkin Keski-Euroopan poikia kovalla kädellä. Oli juoksi ensimmäisenä ulos, Joey perässä. Minä huusin helvetisti, nenänpää paloi. Valvottiin aamu viiteen.

Lauantaina ajeltiin iltapäivällä alas Windangiin Jussin mökille. Kyoko ja Amy jäivät tällä kertaa kotiin, suosiolla. Steve tuli Juhan kaveriksi ja tacoillallista vauhditti kalja. Ilta ja yö olivat täynnä toimintaa: nuotio paloi ja biljardi, pöytäjalkapallo ja singstar oli kovassa käytössä. Aamuyöllä taidettiin pelata erä petankia ja limboakin! Valvottiin aamu neljään.

Tämä oli siis viimeinen poikien viikonloppu, ja hyvä olikin! Sunnuntaina levättiin, käytiin tsekkaamassa ranta ja ajeltiin kotiin.

1 kommentti:

leena kirjoitti...

ihme tämä aikaero - aamulla oli vielä 14 pv