torstai 21. toukokuuta 2009

Loppusuoran alku, 3vk

Keskiviikkona tehtiin sovitusti ja karattiin Oliverin ja Joeyn kanssa taas keskustaan. Tällä kertaa käytiin vielä kerran ihailemassa oopperataloa ja sen jälkeen yliopiston kirjastoon. "Vanha", hieno ja suuri kirjasto kaikkine valokuvanäyttelyineen (Press Photo 2009) oli niin mielenkiintoinen, että siellä paloi koko päivä.

Torstaina heräsin huonojen yöunien jälkeen ja maanittelin kun pitää kouluun lähteä. Koko matkan tuntui olevan jotenkin normaalia hiljaisempaa kaduilla, eikä oikein muitakaan oppilaita näkynyt. Kun pääsin koululle niin yksi opettaja kysyi minulta että kai tiedän että tänään on urheilukarnivaali. Voi jessus, en tietenkään muistanut. Soitin sitten parille kaverille ja kysyin että mitäs nyt, ja koska hekin jättivät tapahtuman väliin päätin kävellä takaisin kotiin.
Jussin kanssa sitten päätettiin lähteä Darling Harbourissa pidettäville rakennusmessuille. Sain jopa passin jossa lukee "Joonas Linkola, JS Building Services, Builder". Olen virallisesti rakentaja. Kyllä tuli kaikkia hienoja ideoita kerättyä ja uusia tuotteita ihmeteltyä. Infrapuna sauna pisti naurattamaan, mutta oli siellä yksi Harvian kiuaskin. Myyjä tosin ei tiennyt siitä mitään, näön vuoksi vain.

Nyt on ollut kummallisia tunteita ja aatteita liikkeellä, kun h-hetki lähenee päivä päivältä. Joskus tuntuu että jo huomenna olisi koneessa, mutta sitten herää todellisuuteen ja elää taas hetkessä. Aikataulut kiristyy, ja vaikkei olisi mitään konkreettista tekemistä niin yleinen paine kattilassa nousee pikkuhiljaa. Tämän vuoksi koitan relata aina tilanteen tullen ja olla vaan.

Olen tässä lähiaikoina kokkaillut melko paljon. Soppakauha ja leikkuuveitsi alkaa olla hyvässä otteessa, ja hyvä ruoka, parempi mieli ;) Pastat, lihat ja kasvikset menee pelisilmällä, ja hyvin meneekin!

Sain myös videokameran takaisin, mykkänä. Mikrofoni ei huollon jälkeen pelaa, joten laitoin vakuutusyhtiöön ilmoituksen. Janina Laaksonen (Järvenpään lukiosta) on tulossa vierailemaan Tasmaniasta tänne meille pariksi päiväksi kesäkuun alussa =)

3 kommenttia:

leena kirjoitti...

hui miten aika kuluu

vilho kirjoitti...

Kolmeviikkoa hmm. Voin olla melko raastavat kolme viikkoa juu. hei mutta tamahan tarkoittaa etta mulla on 5 viikkoa jaljella . no johan.. hitto.
ja hei mut joo kokeile pitsaa. pitsa toimii. oikeesti tosi käyttistä!

Jomped kirjoitti...

niin teen, haluun opetella heittelee sitä taikinaa!