sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Meidän jengi

Mikä pitää minut pystyssä? Tai miksi nautin ajastani Australiassa 10 ja puolen kuukauden jälkeen? Mitä ylipäänsä teen näinä päivinä mistä nautin?
Meidän jengiin kuuluu Amy, Kyoko, Juha ja minä. Me olemme tiivis ja onnellinen perhe täällä Sydneyn kaukaisessa lähiössä. Olemme kuin perhe, tai siis, olivathan muut jo ennen minuakin, mutta voin ylpeänä sanoa että tunnen kuuluvani samaan perheeseen. Me heitetään läppää, autetaan toisiamme, väitellään, ilahdutetaan, puhutaan avoimesti ja ennen kaikkea, tuetaan toisiamme.
Tämä on asia joka pitää minut tyytyväisenä. En harrasta enää erityisesti mitään, tai juokse bileistä bileisiin, tai ole muutenkaan paljoa omilla menoillani, ellei melko yleisiä poikkeuksia lasketa. Keskityn antamaan kaikkeni ihmisille, jotka sen ansaitsevat :)

Perjantaina vietettiin Ric Simonsin kanssa saunailtaa kahdestaan. Leppoisan illan päätteeksi kun Ric lähti omille teilleen ja Amy tuli kotiin lähdettiin kahdestaan hetken mielijohteesta Wolverinen yönäytökseen.
Monet tietävät Xmen trilogiasta jotain, minä en tiennyt mitään. Se ei silti haitannut elokuvan seurantaa koska juoni loisti olemattomuudellaan ja ainoa asia mikä piti hereillä oli tauoton toiminta. Kokonaisuudessaan mieleen tuli ala-asteen matematiikka, kun vastauksen tietää ennen kysymystä?

Lauantai oli pitkästä aikaa rotarille "pyhitetty" päivä. Aamu kymmeneltä alkoi MUNA(Model United Nations Assembly) valmistelu. Tiedossa on 16.5 pidettävä tämän päivän maailmanlaajuisia ongelmia käsittelevä tapahtuma, johon nyt itsekin pääsen väittelemään. Tästä tulee mielenkiintoinen juttu :)
Illalla kun tulin kotiin ja muut olivat vielä kaupungilla hurvittelemassa tajusin ettei minulla ole avaimia ja ovet olivatkin lukossa. Huoh. Siinä sai hetken odotella kunnes naapurin Louise tuli kotiin ja hänellä sattui olemaan vara-avain. Kylmässä yössä vähillä vaatteilla olisi ollutkin melkoinen kokemus. Kai olisin tehnyt perinteiset ja mennyt saunaan nukkumaan.

Sunnuntaiaamuna kello 4:00 aloitettiin Ossin, Villen ja Matiaksen kanssa ryhmäkeskustelu skypessä. Tottakai kun kaikki haluttiin linjalle samaan aikaan niin piti vähän joustaa kellonajoissa. Tai siis minä joustin. Villellä taisi olla vielä lauantai aamu, Matiaksella ja Ossilla lauantai ilta. Olipa muuten mukava jutella 2,5 tuntia poikien kanssa! Suunnitelmia tehtiin ja päivitettiin toisemme ajan tasalle sekä kerrottiin villejä tarinoita ;)

Loppupäivä meni erittäin hitaasti ja rennosti nautiskellen. Sisustettiin Jussin kanssa saunaa ja viritettiin piipun ympäri kivet. Syötiin kiinalaista, katsottiin rallia ja loikoiltiin. Taisi olla kaikille pientä sunnuntaiväsymystä ;P

Ja HEI! Hauskaa vappua! Vaikka näin vähän myöhässä. Me tehdään tänään vielä munkkeja, ja sima on jo käymässä.

1 kommentti:

vilho kirjoitti...

Ville jä juttuja tuli kuultua jakerrottua. nyt on taas lauantain tienoilta lisää tulossa. niitä villeJÄ juttuja. sauno hyvin, täällä saunat on samantasoisia kuin tanskassa.