tiistai 29. heinäkuuta 2008

Poliisiauto

Eilen maanantaina oli taasen menopäivä koulussa, ja rento tunnelma. Koulun jälkeen käytiin Lesin kanssa maitokaupassa! On se nyt kumma kun lihatiskien keskellä on astianpesupulverilaari, tai maidot on maastoutettu koiranruokahyllyyn! Hyvä puoli oli että kassalla ei tarvinnut itse pakata, mutta siinä on heti huonojakin puolia: se neiti laittoi n. 3-6 tavaraa per muovipussi(tuhlausta) ja vielä ihan ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä. Meillä oli silti hauskaa :D Les on kova tyyppi heittämään huulta. Illalla oli rotarytapaaminen, missä sai hyvät sapuskat ja vähän infoa ja kasan papereita.
Tiistai: koulu meni nopeasti. Tänään oli musiikkia, draamaa, matikkaa ja PE:tä. Physical education. Tilasin myös vuoden 12 paidan, mutta sattumalta sain sen ilmaiseksi. Muut maksaa omastaan 72$. Koulun jälkeen paistettiin maukkaat pihvit Stuartin kanssa. Ruoan jälkeen Lex kysyi jos lähden salille, ja mikä ettei. Vaan millä sinne mentiin! No poliisiautolla :D Lexin kaveri Gavin, joka oli jotenkin yhteyksissä poliisiin, haki meidät valot vilkkuen ja sireeni ulvoen. Hullu ajaja -.-.
Huomenna lähdetään kaveriporukalla shoppaamaan !
Yleinen tunnelma on iloinen, väsynyt mutta onnellinen. Vähän tuli haikee olo tänään kun "Taika" jolkotti vastaan koulumatkalla. Onneksi on mitä ajatella tällaisessa tilanteessa, kiitos Amandan;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Gavin on alamaailman mafiapomo joka hallitsee australian poliisivoimia.
-Lex

Anonyymi kirjoitti...

tulee mielee iha se leffa superbad noist poliisiauto seikkailuista :D
jee jee keep on rocking t vilho

Anonyymi kirjoitti...

joonas oon kade kun saat olla siellä, mäkin haluisin :(