torstai 31. heinäkuuta 2008

Perrrjantai

Toka viikko koulussa, hymy huulilla :) alkaa omat porukat löytymään. Keskiviikkona mentiin kavereiden kanssa kauppamaailmaan ja löysin itelleinki pari paitaa. Nyt sielä on kesävaateale jote ensi viikolla mennään uusiks, shortseja ja tpaitoja kaipaan. Ja skeittikengät jotta voin alottaa mun skeittiuran uudestaan!:D Saan Stuartin toisen laudan ja tässä lähellä on kehuttu skatepark. Ja takapihalla miniramppi ;P. Oltiin myös yhdessä paikallisessa konsertissa, missä esiinty paljon nuoria artisteja/tanssioita/sun muita viihdyttäjiä.
Eilen oli vähä lepposampi päivä mikä oli erihyvä veto. Vaikka salilla kävin ja keskustassa vaihtamassa puhelinliittymää Telstrasta Vodafoneen Lexin kanssa, se oli silti rento päivä =). Täällä lähes kaikki käyttää prepaid liittymiä, ja mä en oo vielä ihan sisäistäny niitä. Nyt maksan 49$, ja saan 340$ puheaikaa/viestejä.
Tänään koulussa oli Jeans for Genes day, mikä tarkoittaa että saa pukeutua normikuteisiin, mutta farkut pitää olla. Miksei näitä päiviä ole enemmän? Vaikka jokapäivä? Rentoo oli ja hyvä meininki, tunnit meni nopeasti ohi. Pian lähden kavereiden kanssa katsomaan jotain koripallomatsia, ja syömään kaupungille illalla.
Huomenna pääsen Goulburniin Aman luokke! Ja tuun takasi sunnuntaina ;) see ya mates

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai "Aman luokke" :) Hauskaa ja menoa näyttää riittävän... good for you!!!! t.täti-kulta :)

Jouni kirjoitti...

hengitys huuruaa suomen kesässä. Hyvää viikonloppua ja terveisiä vekarsalosta. Saunassa on jo huopakatto. T. Ä ja i