sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Kello kuusi, ulkona pimeaa

Perjantai(ilta): ensin kaveri haki mut kotoa autollansa ja lahdettiin kohti Comoa, joka on Sydneyn yksi lahio/esikaupunki. Siella mentiin hakemaan muuta porukkaa ja lahdettiin ajelemaan kylarallia sinne sun tanne. Lopulta paadyttiin pieniin kemuihin, muttei viivytty sen pidempaa.
Lauantai: mentiin host isan ja hanen kaverinsa kanssa ajamaan pyoralenkki lahella sijaitsevaan national parkkiin. Yla- ja alamakea riitti koko matkalle, ja polut oli just loistavia maastoajoon. Maisemista puhumattakaan! Pikku retken jalkeen olin niin vasynyt etten jaksanut lahtea bileisiin mihin olin kutsuttu, mutta onneksi hostveli Stuart piti omalla takapihalla juhlat. Vietin sitten illan siella ja hubaa oli!
Sunnuntai: keskipaivalla lahdin uusien kavereiden mukaan junalla elokuviin Cronullaan. Kaytiin syomassa Subwayssa, ja sitten katsomassa uusi Batman, mika oli kylla siedettavan hyva:) Kotiin junalla klo 6 maissa, ja ulkona jo pimeaa. Siis pilkkopimeaa.
Amanda: on yksi Suomesta tulleista vaihto-oppilaista, asuu reilu 100km paassa taalta Goulburn nimisessa kaupungissa, ja on mu kulta:) sovittiin etta meen niille ens vloppuna.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

katottii sun igst kuvia et oot jo jonku ladyn ehtiny pokaa ja sit vielä suomalaisen :D ei sit aussit kelvannu? noei oli nätti tyttö :> siistin kuuloista menoo!

t.kalu ja riikka