perjantai 25. heinäkuuta 2008

Viikonloppua

Nonni eka viikko koulussa oli yhtä hulabaloota, kätten puristuksia ja sen semmoista :D Kavereita on onneksi tullut valtavasti, ja sitä kautta alkaa menoakin olla. Eilen kävin tutustumassa Miranda nimiseen kauppaparatiisiin Alanan kanssa, ja Lexin kanssa salilla. Tälle illalle tuli kutsu ulos, huomiselle kutsu bileisiin ja ylihuomiselle leffaan. Pääsin tänään soittamaan rumpuja musiikin tunnilla, ja se vissii teki kivan vaikutuksen porukkaan ku seuraavalla välkällä alko kuulua "Hey its Joonas, the mad dog drummer!"(mad dog=jotain positiivista hulluuteen viittaavaa) ja taas sai kertoa miten mun nimi lausutaan :D. Tänään oltiin jo ajelemassa aidolla alkuperäisellä reilut 40v vanhalla minillä Lesin kanssa kansallispuistossa, ja se kottero oli ku raketti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haha olin eilen daalil ku ne kuunteli meijä Ep:tä nii Kipe puhu vaa siel et voi jumalauta se teijän rumpaliha o iha hullu !! :D

t ville

Iiris kirjoitti...

Voi hitsi mä haluisin kans takas ausseihin... Joo Mirandassa käytiin kans shoppailemassa, kiva paikka. Ihanaa porukkaa näyttää olevan! Pidä kiva vuosi!