sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Exhausted


Perjantain italian koe oli fiasko, tai ainakin kuunteluosuus. Ehkä mä pari pistettä saan sieltä täältä, mutta asiaan! Koulun jälkee ehti käymään postissa korttiostoksilla ja lenkillä, ja sitte piti pistää takapiha Stuartin kanssa kuntoon. Tiedossa pienimuotoinen "gathering". Illan mittaan pidin laskuissa paljonko vieraita oli, kunnes ei enää silmä pysyny perässä ja porukan määrä oli jotain 40-50. Hauskaa oli, tarjoilin Hollyn kanssa kansalle ruokaa sillointällöin ja ilta meni mukavasti.
Lauantaiaamuna piti herätä siinä 8 pintaan ja sitten lähdettiin noin 20 hengen kaveriporukalla kohti Sydneyn keskustaa. Keskustassa ehdittiin ennen varsinaista päämäärää käymään Paddys marketissa mikä on valtava halpahalli täynnä turistiroskaa ja aitoja piraattituotteita. Siitä edettiin keskustassa olevaan puistoon Earthdance festareille. Pumppua ja etnoa, hippejä ja hippejä, +32 asteen lämpötilassa paahdettiin koko päivä tanssien ja joo. Kylmä kokis anto voimaa päivälle. Huippumahti meno :D Sitte tapasin siellä toisen suomalaisen vaihto-oppilaan Kentin! Kent asuu n. 20 minuutin päästä mein talolta ja käy Heathcote high schoolia. Selvennykseksi vielä että asun Heathcotessa, mutta käyn Engadine high schoolia. Ja putkeen vielä tapasin sydneyssä asustavan Jukan 20v!! Hämmentävän virkistävän tajutonta -.- 6 aikoihin illalla tulin kotiin ja ehdin syömään vähän välipalaa kun hostisä antoi kyydin koulukaveri Davyn bileisiin. Hyvällä porukalla hyvät bileet ja kiistatta hauskimpia iltoja tähän mennessä!
Sunnuntaina taas aamulla soi herätyskello klo 8 mutta taisin laittaa sen puoliunessa kiinni koska klo 8:40 ovella koputtaa mun kyyditsijä piirin vaihto-oppilaiden tapaamiseen. Oli kyllä hauska nähdä kaikki taas ja päästä kuuntelemaan ja vertailemaan kokemuksia. Ainoa heikkous oli etten aamulla ehtinyt syödä mitään ja unohdin myös tuoda lunchboxin mun mukana. Onni oli silti mun puolella ja kaverin, Nayomin, äiti oli ottanut tarpeeksi ruokaa mukaan. Kotiin pääsin iltapäivällä ja sitte puhuin Amandan ja seuraavaksi Mikan kanssa pitkät hölinät. Nyt oon lopen uupunut, nälkäinen ja väsynyt jote lippu korkeella kohti huomista enkun koetta :.D
p.s facebuukissa on enempi kuvia

Ei kommentteja: