sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Open house

Perjantain suunnitelmat kärsi pahasti kaatosateesta, joten mitään erikoista ei tehty. Ilta meni Alfie -leffaa katsoessa ja skypessä Amandan ja oman perheen kanssa. Taikakin tuli mikrofooniin kotipuolessa ja ulisi mulle vähän:D.
Lauantaiaamuna tilanne näytti vielä epätoivoisemmalta, satoi satoi ja satoi. Keksittiin sitten kuitenkin lähteä uimalaan perheen kanssa ja siellä vietettiin päivä. Lämminaltaassa oli lämmin ja huitasin siinä 700m sivussa. Suuri miinus: kunnon saunaa ei ollut!! Joku huono yritys sinne oli rakennettu.. Kotiin kun päästiin nii Stuart kysy jos lähen barbequekesteille alkuillasta ja sieltä sitte bileisiin. No mutta tottakai! Bbqlla ihmiset oli jo ennestään tuttuja ja läppä lens :D Kun mahat oli täynnä nii lähettiin Cameronin 21v synttäreille parinsadan metrin päähän. Tiedossa Open house, eli bileisiin saa tulla kuka vaan. Reilusti yli 100 vierasta, dj ja oikea biletalo oli kyllä parhaimpia bileitä missä oon ollu. Paljon koulukavereitakin eksyi samoihin karkeloihin, mutta uusia tuttavuuksia tuli tehtyä vaikka kuinka. Takapihasta oli tehty tanssilattia ja katoksi viritetty pressu, vaikkei illalla enää satanutkaan. Joskus tuntemattomaan kellonaikaan lähdettiin junalle Stuartin ja Evan(Stun tyttöystävä) kanssa kohti kotia.
Sunnuntaina aamupäivä meni lepäillessä. Isänpäivälahjaksi pesin Lesin auton, maksusta. Päivällä ehin skeittailemaan ja käymään lenkillä, ja pelaamaan lautapelejä Skyen kanssa. Teeveekin oli hallitseva osa laiskaa päivää. Isänpäivän kunniaksi pidettiin juhla-ateria, johon osallistui koko 6 henkinen perhe, minä ja Evn poikaystävä Brian.
Kohta kohti petiä, kaiken tän rankan laiskottelun jälkeen on hyvä vähän levätä ;P
<- @Dom's

2 kommenttia:

Inari kirjoitti...

sä sitte löydät ittes aina jostai bailuista : DD ... Eilinen päivä meni meillä ikkunoita pestessä ja mun huoneen tapettien vaihtoon semmoseen hienoon tumman ruskeeseen jossa on isoja kukkasia. :) Tänään vietettiin konstan synttäreitä syömällä aamupalaks lettuja:P nam JA huomenna paluu arkeen niinkuin sullakin ton suhtkot leppoisan viikonloppusi jälkeen=)

Anonyymi kirjoitti...

hei joonas miksei meillä oo tollasia bileitä täällä?? sä voit järkätä meille kunnon aussibileet kun palaat ;)) jatka samaa rataa kuullostaa upeelta!