keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Niin kuin pitikin


Viikko menny mutkitta. Edellisen viikonlopun takia maanantai oli hitusen hidas, mutta tiistaina eloa jo löytyi. Tässä on ollu jo pidemmän aikaa pieni kunnon kohotus ja painon madallus päällä. Juoksin itellein jo vesipolven vasempaan jalkaan, noh, se siitä juoksemisesta. Maksoin myös lomalla tulevan 3 päivän surffikurssin 260$. Keskiviikkona tuli aika yllätyksenä aamulla koulussa Hayley kysymään multa, että olenko jo uutiset kuullu. Jaa niin mitkä uutiset ihmettelin vain. No kyllähän te siellä kotona tiesitte että mitä Kauhajoella tapahtuu, mutta niin tietää kaikki täälläkin! Uutiset huutaa ja koko etusivun juttu sanomalehdessä.
Kuitenkin, keskiviikon kohokohta varmasti oli ensimmäinen rumputunti! Oli kyllä kermaa päästä rauhassa treenaamaan pitkästä aikaa ilman yleisöjen painetta ahh. Vaikka kyllä se alkukohmeus oli jo silmin nähtävää :D
Tänään torstaina lähetään kaupungille skeittailemaan ihan justiisa ja illalla mahdollisesti leffoihin. Huomenna ideana mennä beachille ja illalla kaskas, bileet. =) Kahden ja puolen viikon loma alkoi eilen! Nyt pitää sitten vain järjestää tarpeeksi tekemisiä ettei tylsyys iske.
Kuvat: Cronulla beach, Engadine skatepark ja Xrayspecs

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä toi alimmainen kuva niinkun oikeen on? kivaa feimii siellä :D

Jomped kirjoitti...

hehe mentiin sillo kerra jaken kanssa reiveihi tonne keskustaa ja satuttii samaa kuvaa nuitte muitten kanssa ;P