perjantai 19. syyskuuta 2008

the Show begins-- now


Koeviikko lopuillaan, ja kokeet mun osalta tehty. Sain enkun puheesta 10/15 ja musiikkiesityksestä 20/20 muuta en tiedä, ei tuolla niin väliä, koska ulkona on jo niin lämmin ettei tartte liikkua ja jo hikoo! hoa?
Tiistain pyyhällettiin Kentin kanssa keskustaan seikkailemaan. Kauppoja tuli kierreltyä ja Sydneyn kuuluisia nähtävyyksiä mm. Darling Harbour ja the Rocks. Oli kyllä lepposa ja hyvä reissu, vielä kun illalla mentiin Kentin hostsiskon ja hostäidin kanssa kattoo Mamma Mia leffoihin :D hyvä musikaali, laulettiin ABBAa täysillä.
Perjantaina oli Hayleyn synttärit ja juhlistettiin sitten sitä porukalla japanilaisessa show-ravintolassa. Oli paras ravintolakokemus koskaan! Koko ateria kokattiin livenä mein silmien edessä ja yleisö sai osallistua temppuihin joita se kokki teki. Metrin liekityksellä pistettiin lihat tummumaan ja mut esim kuorrutettiin suolalla ja sain ottaa lautasella kiinni riisikulhon ja raa'an kananmunan suoraan ilmasta ja ties mitä. Ravintolan jälkeen ajeltiin bileisiin ja siellä vietettiin loppuilta.
Tänään(lauantaina) oon ottanu arskaa ja vähä kuntoillu, Matt tulee kohta skeittailemaan minirampille ja illalla Evansin synttärijuhlat. Huomenna nään taas muut vaihtarit, vois vaikka sopia jotain yhteistä tekemistä tuleville viikoille.

Ei kommentteja: