torstai 12. maaliskuuta 2009

Lähtölaskentaa


Ollaan saatu saunaan jo kiuas sisään! Enemmän saunabastun puolella. Viikko nyt oli perinteikäs kouluviikko, ainakin torstaihin asti. Tänään oli nimittäin koulukuvaus. Siitä, milloin kuvat saadaan takaisin, ei ole mitään tietoa, mutta hyvin voidaan odotella parikin kuukautta.
Koko koulun kuvaa ei jostain syystä otettu, mutta vuoden 12 kuvasta otettiin kaksi versiota: virallinen ja hieno kuva univormu päällä, ja sen jälkeen "muck-up photo" eli pilakuva, mihin kaikki olivat pukeutuneet ihan mielivaltaisesti. Itselläni oli Juhalta lainattu Suomen jääkiekkojoukkueen paita kokoa XXL.

Draama on varmaan hauskin kouluaine, vaikka välillä viekin hurjasti aikaa haastavuuden takia. Paljon on esiintymistaidot ja yleisölle puhuminen kehittyneet menneen näyttelijä-urani aikana. Sain tänään pienen palautteen opettajalta ja se meni jokseenkin näin: "During the first couple of weeks I thought that this is not going to work at all. But now the more you have been in the class you actually have improved a lot and in fact you are a source of motivation for all the others as well."

Nyt kun mulla on koulussa hyppytunteja silloin tällöin olen alkanut kirjoittaa taas biisien sanoja, suomeksi. Vähän välillä mietityttääkin miten Kamoflagelle käy kun pojat palaa yhteen ensi kesänä. Omassa päässä on hurjasti uusia ideoita ja suunnitelmia, mutta niin taitaa olla muutamalla muullakin?

Koetan vielä kirjoittaa lauantaiyöllä tai sunnuntaiaamuna lähtöraportin. Kolme viikkoa, 40 oppilasta ja yksi bussi kuulostaa kohtalokkaan epätodelliselta... ja silti niin täydelliseltä.

Ei kommentteja: