torstai 9. huhtikuuta 2009

Limpsaa ja karkkia

Jo maanantaina alkoi valmistelut torstaina järjestettäviin syntymäpäiväkekkereihin. Kolmen viikon reissun jälkeen säät ovat muuttuneet hurjasti. Aamulla on, riippuen pilvien määrästä, niin viileä että teki mieli vaihtaa univormun shortsit pitkiin. Iltapäivällä on kuitenkin juuri sopivan lämmin jos pitää pitkähihaista paitaa. Koulussa olin maanantaista keskiviikkoon ja oli mukava törmätä pitkästä aikaa kavereihin ja opettajiin. Mikään ei ollut muuttunut, paitsi Steve Holz oli leikannut rastat ja parran ja saanu tyttövauvan. Wau



Torstaina Kyokon luvalla omaa lomaa jotta on tarpeeksi aikaa laittaa talo juhlakuntoon. Kent tuli iltapäivällä auttamaan, ja siinä sitten puhalleltiin ilmapalloja keuhkojen täydeltä sun muuta. Vieraslista koostui noin 20 vaihtarista + muutama Amyn kaveri. Kuuden maissa oli meininki jo kohdillaan, ceasar salaattia riitti ja booli maistui yllätys yllätys kun kulhon vieressä oli tyhjä shampanjapullo.
Musiikki soi ja porukka alkoi lämmetä tanssilattialla mitä pidemmälle ilta kului. Suomen lippu + southern cross porkkanakakku 18 kynttilällä leikattiin joskus 9 maissa, ja seuraavaksi iskettiin sauna tulille. Kyllä kaverit saunasta innostui :D talon pyyhehyllyt tyhjeni ja suihkuhuone höyrysi, taisi parhaimmillaan olla saman suihkun alla 3 poikaa ja yksi tyttö. Vieraista jäi valtaosa yöksi, laskematta sanon vajaa 20. Aamun sarastaessa sammutettiin vesipiippu ja mentiin makuulle, lattialle, koska pedit oli täynnä aiemmin sammuneita.

Pitkäperjantai:
Aamutuimaan alettiin väsätä syötävää ja siivoilemaan. Porukka haihtui aamupäivän aikana ja lopulta talo oli entisensä. Vähän hidas ja unelias päivä tämä pitkäperjantai. Käytiin kyllä elokuvissa Amyn ja parin kaverin kanssa katsomassa Monsters vs. Aliens.
Huomenna lähden tapaamaan Amandaa Sydneyyn ja ylihuomenna hostperheen kanssa viikoksi Gold Coastille. Huomenna 11.4 perheen koira Coco lopetetaan, mikä on toki raskas asia, varsinkin Jussille..

2 kommenttia:

vilho kirjoitti...

ai juma kuulosti tosi kovan kuulosilta kekkereilta. kaikki kuulosti vanhaan tapaan jarkatylta. ou mamahh :)

Anonyymi kirjoitti...

pidetääks yhteiset pippalot sit suomes ;)? läppä oli...(ja onneks olkoo!!) :) mites jätkä sopeutuu koleaan kotiin? kesällä -10 pakkasta(niin väitettii malesiassa niille joiden kanssa puhuttiin) =) meikäläisest tulee ammatti salibandyn pelaaja ku vaihan jengii ni pitänee kesäl kirjotella sopimus et en saa vaihtaa jengii vuoteen muussa tapauksessa kuin et muutan 30km päähän harjottelu paikasta. Ku kuulin sopimus jutust ni kysyinb vaa et mikä täs o palkkana:D:D sopimuksia tehrää mut prkl rahaa ei saa D:. pidäs hauskaa munki puolesta kun en oo päässy ikinä mitää noin hienoo kokemaa ;'( T. maugga