torstai 23. huhtikuuta 2009

Kent "kenguru-kena-kerchak" Nyström

Mikan kanssa alkoi maanantai rempsakasti kaupustellessa kaupungilla. Tavattiin myös Joonas Vainio, joka asuu toisella puolella Australiaa eli Perthissä. J-V on yksi niistä 24:stä vaihtarista joiden kanssa lomailtiin noin 9kk sitten Singaporessa.
Maanantain illalliseksi pystytettiin sushipöytä olohuoneeseen ja nautittiin merilevästä Mikan, Juhan ja Kyokon kanssa. Tunnelma oli jokseenkin hauska koska 1) talossa on lähes poikkeuksetta enemmän naisia kuin miehiä ja 2) ruokapöydässä on kolme suomalaista ja yksi japanilainen. Englanniksi siinä kuitenkin toimitettiin.

Tiistaina painuttiin punttisalille ja kössiä pelaamaan. Teki oikein hyvää pitkästä aikaa antaa löysille lihaksille kyytiä. Nythän on myös niin, että perheen televisio hajosi sillä aikaa kun olimme tien päällä Queenslandissa. Hätäratkaisuksi kärsimättömille tytöille(Kyoko ja Amy, varsinkin Amy) viritin varastosta vanhan linnunpöntön antenneilla jne. Tiistaina jokatapauksessa mentiin perheen voimin kaikki mahdolliset televisiokaupat läpi...tuloksetta.

Kent
Kentistä tehdään nyt oma luku, sillä hänellä on Australiassa jäljellä enään vaivaiset kuusi päivää. Ei sen takia, että hän olisi rikkonut liikaa sääntöjä- tai siis jäänyt kiinni siitä, vaan ihan alkuperäisellä suunnitelmalla tässä vielä mennään.
Järjestettiin tiistai-iltana pieni poikien saunatuokio Mikan ja Kentin kanssa(myös heidän ensitapaamisensa) ja paistettiin makkaaraa na puhuttiin jouhevia. Kent jäi toki yöksi, mutta asiaan!
Kent Nyströn siis Porvoosta, täyttää ensi marraskuussa 18 vuotta, ja on toistaiseksi yhden aussitytön kanssa. Onhan näistä suhteista varoiteltu köhköh. Kent tuli Australiaan ASSE:n kautta (American Skandinavian Student Exchange) noin yhdeksäksi kuukaudeksi. Hänellä oli vain yksi perhe, ja olikin hyvä.
Vaikka koko vaihtovuoden välillämme oli noin puolen tunnin junamatka plus kävelyt plus ylä- ja alamäet niin meistä tuli mitä parhaimmat ystävät. Kaiken maailman seikkailuja tehtiin yhdessä ja tuettiin toisiamme. Yhteistä aikaa vietettiin varmasti paljon enemmän kuin paljon, ja silloinkin kun ei oltu yhdessä niin on hyvä olla joku jonka puoleen kääntyä, ja joka ymmärtää. Samoja asioita tässä kun käytiin läpi. Hyvittavasta yhteentörmäyksestä lähtien me olemme olleet kuin veljeksiä täällä maailman laidalla. Kiitos

Keskiviikkona käytiin lounaalla IKEAssa Ilonan ja Sofien kanssa. 20 lihapullaa per pää, muusit ja puolukkahillot. Tottakai ostin pari pakettia ruisleipää sekä tillisilakkaa. Hostäiti tilasi eteisen hyllyyn pari tasoa, ja tottakai ostin vahingossa liian lyhyitä. Käytiin torstaina vaihtamassa oikeisiin.
Kaupungille kun ehdittiin niin vaihdettiin vähän kokoonpanoa ja sulauduttiin Darling Harbourin maisemaan terassilla Mikan, Kallen ja Ilonan kanssa. Hyvä se on harjoitella suomen kieltä, kun alkaa jo tökkimään. ;P

Ei kommentteja: