lauantai 4. huhtikuuta 2009

Pienisuuri maailma

Vaihto-oppilaat ovat kummallisia nuoria aikuisia. Me pidetään yhtä oli tilanne mikä tahansa. Vaikka toisesta ei niin pitäisikään niin silti sitä rakastaa. Itse en tiedä muitten vaihtareiden taustoja ollenkaan ellei Oliveria lasketa, mutta silti olen heille kuin veli. Eihän ketään oikeastaan kiinnosta opetella 39 lyhyttä elämänkertaa ei, mieluummin me tehdään yhteistä historiaamme kuin "opiskellaan."
Kolme viikkoa sisältää niin paljon tarinaa, ettei siitä aleta kirjoittamaan tänne normaaliin tapaan. Videokamera tallensi suuren osan maisemista ja kokemuksista, ei toki nii parhaimpia tilanteita tietenkään. Ylpeänä voin kertoa että lähes 38 gigaa valokuvia on kovalevyllä ja kahdet varmuuskopiot luotu.

9600 kilometriä oli suurista oletuksista huolimatta täyttä unelmaa. Saatiin kylmää, kuumaa, sadetta, aurinkoa, vettä, aroa, aavikkoa ja sademetsää. Huippuhetkiä muun muassa Twelve Apostles, Cooper Pedy, Uluru sekä Great Barrier Reef. Roppakaupalla ihmissuhteita, ihastumisia ja ystäviä ja ennen kaikkea muistoja. "Been there, done that" -Juha

Ei kommentteja: