sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Elämä on laiffii

Torstaiaamulla Vappu tuli hakemaan mut ja lähdettiin keskustaan kohteena Indigenious Art Exhibition, eli aboriginaalitaidenäyttely. Matkalla poikettiin yhdessä nuorten seurakunnassa, joka oli musiikkipainotteinen. Jäi kyllä kiinnostus päälle, taidan vielä käydä sielä uudemman kerran kun on messut. Törmäsin myös kolmeen parikymppiseen suomalaistyttöön, jotka olivat kyseisen seurakunnan jäseniä. Taidenäyttely oli mahtava! Tykkään paljon aboriginaalien tyylistä ja niitten käyttämistä väreistä. Ilmainen lounas ja lopuksi musiikkiesitys. Illaksi kotiin ja koisimaan.
Perjantaina oli nopea koulupäivä, ja kahden "vapaapäivän" jälkeen tuntu hassulta kun edessä on viikonloppu. Illalla oltiin isolla porukalla koulukaverilla Aaronilla. Pitkästä aikaa kemut oli viiden minuutin päässä kotoa :D
Lauantaina aamulla pistettiin kamat kasaan ja vene valmiiksi ja suunnattiin hostisän ja -äidin kanssa etelään, Wollongongiin. Siellä asuu hostvanhempien tytär perheineen Lake Illawarran rannalla. Neljään kuukauteen ensimmäinen järvi! Kalasteltiin järvellä päivä kovassa tuulessa, eikä kalaakaan saatu. Onneksi oli hyvät eväät. :D Hostisä on kyllä toivoton tapaus, ajoi meidät karillekin. Illalla kun oltiin takas kotona otin hyvät porekylvyt uudessa ulkoilmaporealtaassa, sweeeet.
Sunnuntaiaamun aikanen herätys oli vaikea, eikä kylmä sää ja kova tuuli kannustanut yhtään enempää, kun piti tehdä tehdä hengenpelastuksen uimakoe kylmässä altaassa. 400 metrin matka piti saada alle 9 minuuttiin. Ei se niin vaikeaa olisi ollut mutta henki pihisi viileessä altaassa, ehkä 16 astetta. Mulla meni pyöreet 8 minuuttia ja läpi mentiin =) teoriaosuus tulee joskus, mutta sitä en pääse läpi se on vissi. Jäin sitten päiväksi Helensburgiin Kentin luokse päiväksi, vuokrattiin leffa ja tehtiin Vegemite paahtoleipiä(HYI) ja jauhettiin elämän menoja.
p.s iso kasa uusia kuvia facebookissa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vegemite on yökköä!
-Emilia