sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ilta ennen joulukuuta

Viikko oli varsin ripeä. Nyrkkeilyt, uinnit ja breiktanssi vauhdittaa mukavasti. Alko kolmen edellisen melko piippuun vedetyn viikon takia pieni uupumus joten nostin vuorokauden unimäärän sinne 12 tuntiin pariksi päiväksi-- johan helpotti.
Taas tuli netin kanssa ongelmia. Tällä kertaa syy ei ollut puhtaasti mun latauksien, tai oli ja ei.
Olin kysynyt hostisältä pariin kertaan että onko jotain latausrajoja, ja hän sanoi poistaneensa kaikki rajoitukset aikoja sitten kun aina oli netti tukossa. Noh siis latasin sen Ubuntun ja pari muuta softaa ja musiikkia kunnes netti sanoi itsensä irti ja kaskas, parin päivän tutkimusten jälkeen sieltä löytyikin 10 gigan raja. Sain paljon syytteitä niskaan, mutta en jaksanut edes väitellä vaan pahoittelin ja pyysin anteeksi. HUOH että oli monimutkainen juttu :F

Koulu on aina koulua, semmoista sekavaa meininkiä huonolla opiskelumotiivilla. Tsemppaan draamassa ja italiassa, ne kun on varsin kivoja aineita. Musiikissa tyrmäsin yleisön rummuilla ja sen jälkeen pianolla torstaina. Osallistun ilmeisesti Engadine Idols -nimiseen kilpailuun parin viikon päästä, tai kaverit mut sinne ilmoitti :D Perjantaina oli rotaryklubin pikkujoulut, baarissa :D Siellä oli huippuhyvät sapuskat, ja livemusiikkia. Bändi soitteli menneitten artistien mm. Johnny Cash, Cher ja ABBA klassikoita. Mukava ilta, onneksi paikalla oli myös vähän nuorempaa porukkaa ja tulin hyvin juttuun Michellen(27) ja hänen siskonsa kanssa(en muista nimeä). Sain kyseiseltä siskolta lainaan surffilaudan, tosin liian pienen, mutta jospa sitä jo pian alkaisi käymään surffaamassa. Riippuu nyt muun tekemisen paljoudesta.

Lauantaina lähdin aamulla Kentille juhlistamaan hänen 17v synttäreitä. Käytiin elokuvissa katsomassa Australia, joka oli kyllä erihyvä "kotimainen", ja pizzeriassa Kentin perheen ja perhetuttujen kanssa. Jäin myös yöksi ja tehtiin nachoja oikein viimeisen päälle ja keskusteltiin syvällisiä samalla kun sivusilmässä seurattiin parit muut elokuvat televisiosta. Aamu viiden maissa päädyttiin nukkumaan =)
Hyvillä mielin sunnuntaiaamuna yhdeksältä herätys ja junalla Vapulle. Reecen kanssa käytiin Mirandassa jouluostoksilla ja tultiin kotiin tyhjin käsin. Parit Vapun sukulaiset tapasin iltapäivällä, ja käytiin puskassa etsimässä luonnonvaraisia lepakoita. Tuhansia siipiväliltään lähes puolimetrisiä ötököitä oli kiva seurata. Äsken söin ensimmäistä kertaa lohta ja nyt vähän univajeessa koitan järjestellä ensi viikon meininkejä.
Joululoma lähenee, toivottavasti pääsen seikkailemaan oikein kunnolla. Lomaa riittää 19.12-28.1 joten paljon pitää keksiä tekemistä. Vaihdan viimeiseen perheeseen tammikuun alkupuolella, ja seuraava hostisä Juha sanoikin että "We're gonna hit the road!" Myös Vapun kanssa koitetaan järjestää jokin reissu. Jos onni potkii niin tehdään vierailut ristiin Mikan kanssa. Myös nykyinen hostperhe vihjaili jotain lyhyestä reissusta. Kolme viikkoa koulua pitää vielä kahlata, alkaa säät muuttua helteeksi pikkuhiljaa ja ukkosmyrskyjä tulee yhä useammin.
Ai juu ja joulukortit ja lahjatkin pitää jo pistää matkaan :O! En vielä ehtinyt ostaa joulukalenteria, huomenna pitää käydä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hehe Siellä menon volyyymi ei ole ottaa laantuakseen :D bra bra

-"ja hänen siskonsa kanssa(en muista nimeä)." Heh toi vähä nauratti :D

täällä tulee itsenäisyys päivät mennää soittaa valtterin yo juhlii ja ja muista liputtaa ... jos sul sattuu olee lippu talles... ... .. :D

t ville

Anonyymi kirjoitti...

jeah,mullaki tuli lataukset vastaan kerran - sain syyt niskoilleni kymmenen kertaa, kun uploadasin ja hostbroidi downloadas. kettu jee. outoja noi aussit niitten koneittensa kanssa.

mut siistii meininkii tuntuu olevan, mä väsyn jo pelkästää ku luen sun juttuja!

Ja kohta on aussie day!!!!

sonja