maanantai 10. marraskuuta 2008

Vaihtelua?

3.11-9.11 oli kyllä tähän mennessä nopein viikko! Suht hyvät säät ja pirteät koulupäivät alkoi maanantaina normaalisti. Pidin myös ensimmäisen näytöksen draamassa, ja menihän se passelisti, vaikka oli yhtä vaikea kuin mitä oletinkin sen olevan. Koita nyt muistaa kokonainen kohtaus enkuksi ulkoa ja esittää se uskottavasti aboriginaalina! Koulun jälkeen kävin uimassa ja illalla rotariklubi. Joudun nyt vähän treenaamaan tota uimista kun siinä hengenpelastuskurssissa on aika vaativa uimakoe. Tai niin ne mulle kertoi, en kuitenkaan vielä tiedä mikä se tarkalleen on.
Tiistaina koulun jälkeen ensimmäinen
breiktanssitunti! Kurssia vetää kolme huippuhyvää breikkaajaa, ja pienessä sekaryhmässä taatusti oppii paljon ja tutustuu hyvin uusiin tyyppeihin =) heti ensimmäisen tunnin jälkeen perusliikkeet päässä. Breiktanssin jälkeen Kentin kanssa nyrkkeilemään hostveljen punasella Commodore SS V8 7,8 litrasella _hiukan_ kiihtyvällä autolla. Hyvien treenejen jälkeen kotiin koisimaan.
Keskiviikko piti pitää lepoa kun tiistain jälkeen kehon jokainen lihas valitti rasitusta. Sain myös opeteltavaksi uuden kohtauksen torstaiksi draamasta, joten sitä treenatessa meni hyvä tovi.
Torstain esitys oli jo helpompi, vaikka vuorosanat oli tuplaten pitkät. Vähän meni läpällä mutta niin se pitääkin :D Koulun jälkeen nyrkkeilemään Olin kanssa. Meinasi mennä jutteluksi mutta sitte päätettiin uuvuttaa itsemme täysin.
Perjantaina iltapäivällä kaverit tuli hakemaan mut ajamaan kylärallia autoilla. Hyvä että selvisin hengissä raitilta koska sain illaksi kutsun kaverille Bretille pienimuotoisiin bileisiin. Ilta meni biljardia, pinballia ja juomapeliä pelatessa ja joskus yöllä pääsin kotiin.
Lauantaina aamulla ehdin pariksi tunniksi uimaan, kunnes piti lähteä Caringbahan vaihtarikaveri Raphaellen(Ranskasta) hostkotiin. Päätettiin järjestää Audreylle(myös Ranskasta) yllärisynttäribileet muiden vaihtareiden kanssa. Talo koreaksi, ruokaa ja juomaa, allas ja musaa, naurua ja hyvää seuraa =). Juhlien päätyttyä lähdettiin Joeyn(Sveitsistä) kanssa meille junalla ja pieniä pimeitä kujia kävellen.
Sunnuntaiaamuna hostiskä teki meille hänen lempiaamiasensa: munia, pekonia, papuja ja paahtoleipää :D Joey lähti junalla kotiin, mutta mulla oli tiedossa aivan toisenlainen reissu. Koska hostvanhemmat lähti viikoksi johonkin lomailemaan, niin mä tarvitsin sijaisperheen. Huippumukava Vappu "May" Perkins, jonka jo aiemmin olin tavannut, tarjoutui huostaamaan mua. Matkalaukku ja reppu valmiiksi ja junaan.
Ehdin juuri vallata mun vakiohuoneen Vapun kotoa kun lähdettiin keskustaan hänen ja Reecen(15v lapsenlapsi) kanssa Olympiapuistoa tutkimaan. Tosiaan Sydneyssä oli kesäolympialaiset vuonna 2000, ja vielä on kaikki teeveestä tutut härpäkkeet tallella ja kovassa käytössä. Löydettiin myös eteläisen pallonpuoliskon korkein skeittiramppi.
Olympiakierroksen jälkeen suunnattiin kohti DFO kauppakeskusta. Valtava Direct Factory Outlet oli täynnä edukkaita ja päheitä kuteita ja vaatteita. Teki vaikeaa pitää lompakko taskussa, mutta päätin tulla tekemään uusintakierroksen viimeistään ennen kotiinpaluuta. Kun päästiin takasin Vapulle niin tehtiin hyvät pastabologneset ja siihen lisukkeeksi ruisleipää! Huono kopio suomalaisesta ruosleivästä, mutta parasta mitä täällä saa =) nam. Illalla kattelin jotain komediashowta kunnes sammuin.
Tämä viikko tulee olemaan normaali kaikkine harrastuksineen torstaihin asti, koska perjantaina otan koulusta vapaata ja lähden seikkailemaan kolmeksi päiväksi muitten vaihtareitten kanssa. kuuluillaan =)

Ei kommentteja: