sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Halloween

Perjantaina koulun jälkeen lähdin Jaydelle valmistautumaan illan halloween partyyn. Pistettiin itsemme oikein koreaksi :D mä sain mustan pitkän kiharaperuukin ja silinterihatun sekä tekopulisongit ja viitan. Jayden, Emilian ja Hollyn kanssa vietettiin päivä ja illalla lähdettiin Heathcoteen bileisiin. Olihan sitä halloweenia ilmassa :D Hauskat pippalot kunnes meni liian villiksi ja lähdettiin Emilian kanssa hostäidin kyydillä kotiin.
Lauantaina otin rennosti, piti opetella yksi kohtaus näytelmästä 7 Stages of grieving kun esitän sen maanantaina. Tulee olemaan vaikeaa :S Markin kanssa hengattiin suurin osa päivästä ja juteltiin poikien juttuja.

Sunnuntaiaamuna Les tuli taas hakemaan hengenpelastukseen. Ilma oli viileää ja uiminen ei paljoa houkutellut isossa aallokossa. Treeniä vaan sano valmentaja, käski partnerin uida kohti ulappaa ja anto mulle narun jonka päässä oli kelluke. Mun siis piti raahata kaveri sieltä pitkältä rannalle kellukkeen avulla ja esittää kuinka tehdään CPR yksin. Valaat tuli moikkaamaan meitä lähistölle =) Ajettiin kotiin rantaa pitkin kiertotietä kun päätie oli tukossa pyöräilijöistä. Siellä oli käynnissä 90km MS-Bikeride. Olisin osallistunut mutten saanut mistään käypää pyörää :(. Tulipahan nähtyä makeita maisemia ja niin edespäin.
Kotoota lähdettiin hostisän ja hostäidin kanssa perhetutuille Sydneyn pohjoisosaan. Miljonääritalo pore- ja uima-altaineen. Epäreilua sanon vaan :D Hyvät ruoat ja jälkkärit. Talon isäntä oli kova tarinoimaan ja sitä kuunteli mieluusti.
p.s Meillekin tuli perjantaina pihalle lämmitetty poreallas! ;)

Ei kommentteja: