torstai 30. lokakuuta 2008

Vuahti päälä

Totta tosiaan mentiin lauantaina illalla ravintolaan, ja olikin varsin erikoinen tapaus nimittäin rugby-pizzeria. Seinät täynnä rugbypaitoja, tauluja sun muita, pizzat oli nimetty eri rugbyjoukkueiden perusteella, ja kaiken kukkuraksi iso joukko miehiä tv ruudun ääressä, no rugbyä katsomassa tottakai :D Tilasin pizzan joka oli puoliksi roosters(kokoliha) ja puoliksi grand final(kokovege). Oli kyllä tykki pizza! Ei jää viimeseksi kerraksi.
Sunnuntai aamuna Les tuli hakemaan mut hengenpelastukseen. Tunnin teemana-- hengenpelastus. Piti uida paljon ja raahata kaveria parin metrin aallokossa rannalle ja tehdä elvytystä(ei oikeasti, mutta leikisti). Paljon on tullut itsevarmuutta olla suuressa aallokossa omin neuvoin ilman kellukkeita, kun se ei ole mikään helppo nakki!
Hengenpelastuksen jälkeen jäin Helensburgiin Kentin luokse vähä kylpemään auringossa. Lämmittelin aurinkotuolilla pakaroita tulevaan haasteeseen: kolmen tunnin hevosratsastukseen! KYLLÄ! Lähdettiin Kentin, hänen hostäidin ja jonkun tutun kanssa kunnon maastoon kirmaamaan hepoilla. Itselleni sain kookkaan ja luotettavan Dundyn :.D Aluksi en kyllä ymmärtänyt siitä menopelistä mitään, ja olinkin täysin hukassa kun käteen iskettiin kaksi nahkaremmiä. "Missä kytkin ja kaasu? Entä vaihteet?" Ei ihan toiminut samat toiminnot kuin mopossa. Vaikeaa se oli, mutta kyllä se siitä lähti liikkeelle kun oikeita käskyjä antoi. Kyllä ravia tuli tehtyä ja pari kertaa laukkaa, lyhyen matkaa kylläkin. Hullua hommaa, vaikeaa ku mikä. Ratsastuksen jälkeen saatiin kuulla että läheiseltä kukkulalta näkisi valaita, mutta taidettiin myöhästyä kun ei näkynyt muuta kuin vettä. Illalla totesin että "Perhana, on kyllä pylly herkkänä."

Maanantaina takasin kouluun, ja illalla rotarikokous. Tiistaina mentiin nyrkkeilyyn Kentin kanssa koulun jälkee. Tunnin mättö on uuvuttava. Keskiviikkona kävin koulun jälkeen uimassa, kun ostin sarjalipun paikalliseen kylpylään. Uinnin jälkeen rumputunti, 2h armoton treeni vapauttaa mielen ja rauhottaa. Kotona vielä biitistä sekaisin :P.
Tänään(torstaina) koulun jälkeen nyrkkeilyt taas, viimesillä voimilla tyhjään kotiin, jaksoin jopa avata säilykepapupurkin ja lämittää sen.. Huomenna on halloween! Bilehileet Joonas ja kumppanit on vauhdissa. Enempää tulevaisuudesta en tiedä.

Ei kommentteja: