perjantai 3. lokakuuta 2008

Eläimellistä menoa


Tisdag: Vi gick på-- eiei kun Tiistai: mentiin Symbio Wildlife puistoon Alanan ja Skyen kanssa ihmettelemään Australian elukoita. Pääsin syöttämään kenguruita, peuroja sun muita otuksia ja paijaamaan koalaa. Krokotiilien ja lace monitorejen ruokintashow oli spontaania
lihan tuhoamista. Kaikkea tuli nähtyä, käärmeistä hämähäkkiapinoihin ja hauskaa oli =).
Keskiviikkoa otin alkupäivän rennosti auringossa sanomalehteä lueskellen ja minirampissa skeittaillen. Iltapäivällä lähin tokalle rumputunnille Haydenin luokse. On se vaan helpotus päästä purkamaan ajatuksia ja tunteita settiin. Tehtiin Haydenin kanssa diili että jos se ei opeta niin voin soittaa 10$ tunnilta ja käyttää kaikkia mahdollisia materiaaleja eli kirjoja ja tietokoneelta musiikkia päällesoittoon. Poltin mulle myös kasan CDeitä ja rumpu DVDeitä himaan. Iltaan asti olin soittamassa ja sitte kotiin.
Torstaina Oli, saksalainen vaihtarikaveri, tuli puolen päivän jälkeen meille. Puheltiin ja pompoteltiin jalkapalloo jonkin aikaa kunnes Joeykin(se sveitsiläinen) liitty seuraan. Järjestettiin miesten ilta :D hauskaa aikaa oli, käytiin vuokraamassa pari leffaa ja noudettii pizzat. Keskiyöllä olin menossa hakemaan keittiöstä jotain hauskaa syömistä, kun tajusin käytävän katossa kämmenen kokosen hämähäkin! Vähän iski paniikki, kun ei noista tiedä mikä on myrkyllinen tai aggressiivinen. Showhan siitä tuli ja lopulta päädyin liiskaamaan sen mun kengällä. Kaikki videolla älkää huoliko, näätte vielä. Aamuyöhön jaksettii valvoa. 5 tunnin unien jälkee tulee Alana herättämään että siivooja on täällä, pojat ulos talosta :D aamiaisten kanssa mentiin trampoliinille pelaamaa korttia ja jotain siinä heiluttiin lounaaseen asti. Omatekoisen spaghetti bolognesen jälkeen junalla Cronullaan rannalle, ei yhtään kuumempi päivä: 35 astetta Varjossa ja kuuma mannertuuli ei helpottanut oloa ollenkaan. Nopeesti veteen viilentymään ja bodysurffaamaan. Parit oikein isot aallot saatiin, mutta kohokohta oli taatusti se kun alkoi kuulua huutoja "SHARK! SHARK!". Adrenaliinipiikin avuin rantaa kohti kunnes katoin taakseni ja vajaa 100m päässä noin 10 evää kiitää nousevan aallon päällä. Haita, pyh.. Delfiinejä! Sieltä ne tuli kohti pomppien ja lopulta käänty takasin. Koko päivä meni rannalla, näin myös parit koulukaverit. Ilta kun alkoi tulla niin lähdettiin Cronullan kauppakujalle. Hyvät kesävermeet ostinkin: sandaalit ja villapipon :D Oli nii pähee ja halpa pipo että piti ostaa, säästän Suomeen. Kotiin päästyä tehtii barbequeet ja sitte poikien kyyti jo tulikin. Väsyneenä ja onnellisena nukkumaan.

Ei kommentteja: