tiistai 21. lokakuuta 2008

Numerous News

Perjantaina pistettiin pirskeet pystyyn omalle takapihalle iltasella :) joku 30 kaveria tuli ja olihan siina meininkia. Lyhyitten unien jalkeen lauantaiaamuna lahdin Engadineen minifestareille kattelemaan meininkia. Lyottaydyin myos yhteen bbq telttaan apulaiseksi kun tuttu Michelle oli siella. Sain myos kutsun Michaelilta lahtea sen mukaan melomaan parin viikon paasta. Paivalla Kentkin tuli festareille ja lahdettiin sitten haahuilemaan jaatelot kadessa ympariinsa ja otettiin hieenoja valokuvia kalliilla jarkkarilla. Illemmalla piti kotio menna, olihan mun viimeinen ilta talossa ja koko huone piti pakata valmiiksi. Jos pitaa pakata paivaa ennen lahtoa, niin siihen saa upotettua monta ekstratuntia, mutta jos pitaisi pakata tunti ennen lahtoa se varmasti olisi tehokkaampaa. Rauhallinen ilta, kotona lahinna Les Lex ja Stuart. Hyvat pastat naamaan ja untenmaille.
Sunnuntaina aamu kuudelta tuli kyyti kohti Sydneyta rotarikonferenssiin. UTS, eli University of Technology, Sydney, oli pistetty koreeks kun porukkaa ympari maapalloa kokoontui sinne. Pari hyvaa puhetta tuli kuunneltua, ilmasia leivoksia upposi paljon ja lopuksi kaveltiin jonossa eri valtioiden lippuja kantaen lavalle vaihtareiden kanssa. Yhden suomalaisenkin rouvan tapasin, ei kylla nimi jaanyt paahan. Melko tylsa tapahtuma kaikenkaikkiaan, mutta oli jees vaihtaa kuulumiset muitten vaihtareiden kanssa. Kotiin paastyani ehdin viimeistelemaan matkalaukun ja kiittamaan porukoita kun noutaja saapui.

Richards: Gary Richards(uusi hostisa), Barbara Richards(uusi hostaiti) ja Mark Richards(uusi hostveli 22v) asuu kolme kerroksisessa talossa Wolly-koiran kanssa. Ensivaikutelma hyva, etenkin Barbara ja Mark on tosi innoissaan, Gary on tyylikkaasti talon selva pomo. Sain ylimmasta kerroksesta kaksi makuuhuonetta ilmastoinnilla ja tuuletuksella seka tuplapedeilla, television, jaakaapin ja oman vessan/suihkuhuoneen. Talon terassilta nakyma viidakkoon(puskaan). Sunnuntai-ilta meni Markin kanssa tutustuessa sen huoneistossa kellarikerroksessa. Paljon ruokaa tarjolla, pitaa olla varovainen ettei ylensyo ;P Nyt koulumatka muuttui vajaa puolen tunnin kavelyksi, mika vaan passaa.
Maanantaina koulupaiva meni nopeasti, lopetin terveystiedon ja vaihdoin matikanryhmaa helpompaan. Kavereille sai selitella uutta perhetta ja juu. Koulun jalkeen menin lenkille sinne viidakkoon(puskaan), kun siella menee hyva levee polku. Ajattelin juosta n. 20 minuuttia mutta eksyin hitusen ja meni tunti :D. Ilta rotarikokouksessa ja sitte nukkumaan suureen petiin koisimaan jau.
Tiistai oli hauska paiva koulussa, meni nopsasti. Koulun jalkeen kodin kautta Engadineen hakemaan Kent ja sitten Garyn vei meidat pojat nyrkkeilemaan! Reilu tunti paukutettiin Sutherlandin nyrkkeilyklubilla valmennuksen alla. Kipeen raskas treeni pisti hien valumaan ja hengen puhisemaan. Kotona odotti herkullinen currylihasoosi+pitaleipa. Taatusti tulee hyvat unet.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joo, mäki haluun tollaseen luksuslukaaliin asumaan! vaihetaanko? ;P sä tulisit tänne sateiseen eurooppaan ja meikä sinne aurinkoon? vai ettet kuitenkin huijaa meitä pahemman kerran ja ootkin toisella puolella austraaliaa, aavikolla asustamassa :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi en ikinä muista mun salasanoi noihi mun 10 eri käyttäjää :D mut katos löysit uutee kotii. huhei :D
jäbä o muute visii käynny salil ahkeraa :D ja vitsi ossi ja markus o nyt ranskas matsin luon.

jeppis jatkakaa t ville

Keva kirjoitti...

Hoheii!! terveiset täältä keskieuroopan puolelta. ollaan markuksen kanssa tällä kertaa illertissenissä. On kuule kaikki kierretty.. Markukselta, Jenniltä ja Matiakselta kanssa terveisiä. Kovaa menoa, jatka samaan malliin!!

Jomped kirjoitti...

ootte te velikullat hulluja, älkää tehkö siitä poikkeusta ;)