sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Loman loppuhuipennus

Torstaina lähdettiin Kentin kanssa keskustaan haaveena päästä Jetboat ajelulle. Jetboat on siis vene joka menee lujaa ja tekee 270 asteen käännöksiä 80km/h vauhdissa sun muita mahaa sekottavia ja vettä roiskuttavia tempauksia. Löytyihän Circular Quaylta sopivasti hommaa pyörittävä firma ja ostettiin tiketit. Ennen veneilyä käytii rentoutuu oopperatalon laiturilla ja kummasteltiin miljoonakaupungin hälinää.
Aika koitti ja 1200 hevosvoimaa antoi kyytiä ympäri lahtea 45min ajan :D tuli nähtyä Sydneyn rantamaisemat ja porvarimiljöön. Tai ainakin kaikki se mitä siinä vauhdissa ja pärskeessä pystyi keskittymään. Märäksi siinä tuli ja suolistoon pari uutta lenkkiä sen sanon, mutta hauskaa oli ja naurua riitti! Ajelun jälkeen kierreltiin sinne tänne ja sitte suunnattiin kotiin.

Perjantai aamupäivä meni rauhoittuessa ja pakkaillessa tavaroita surffileirille. Salilla ehdin kuluttaa kaloreita jonkin aikaa ennen kuin piti lähteä. Kimpassa lähdettiin bussilla muiden vaihtareiden kanssa etelään n. 150km rannikolle. En siitä surffileiristä mitään yksityiskohtia ala selittelemään kun tulisi turhan pitkä teksti, mutta täyttä actionia ja hauskanpitoa viimeiseen voimapisaraan asti se oli! Loistavat säät, ympäristöt, ruoat, kaverit, fiilikset, viihdykkeet, opettajat ja vuokrakamppeet takas kyllä tähän mennessä ylivoimasesti parhaan kokemuksen Australian tantereella. Perjantai-illasta sunnuntai-iltaan hymy naamalla ja meno päällä! 2x2 tuntia lauantaina ja sunnuntaina sai koko 47 hengen lauma opetusta kahdeksalta pro-surffarilta. Kyllä se alkoi sujumaan, ja nyt vaan toivoo pääsevänsä takas aallon päälle :D Paljon kuvia tulossa lähiaikoina facebookiin.

Nyt sitten on maanantai ja koulu alko. Voimaton olo ja päivä meni paljolti lomasta keskustellessa. 12 vuosiluokka ei ole enään koulussa, joten olen koko koulun vanhin. Kokeita tuli takasin, useimmissa luki jotain "good effort" tms. Italian kokeessa kuitenkin tyrmäsin koko luokan ja sain parhaat pisteet :D vähäsen nauratti ku ne on lukenut sitä jo kohta vuoden, mä vajaat 3kk..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaipailtiiin sua tänään luokkakuvaan :D
Hurjaa menoo siel :) pidä kivaa!

t. roosa