maanantai 15. joulukuuta 2008

Engadine Idols

8.12 Maanantaina alkoi toiseksi viimeinen kouluviikko, ja ensimmäinen koe/kurssityöviikko. En kuitenkaan liikoja alkanut opiskella. Matikan kokeesta 89%, italian kurssityöstä 17/20p, musiikissa esitin aikoja sitten opitun The Snowman tunnarin Walking in the Air (18,5/20p) ja tein sen säveltäjästä Howard Blakesta esseen. Draaman kurssityö oli näytellä omatekemä, noin viiden minuutin näytelmä parin kanssa. Mun ja Reeganin hyvä yhteistyö tuotti tulosta ja esitys meni niin kuin piti. Tiistaina toiseksi viimeinen breiktanssi, ja kyllä kehitystä on tullut ;). Torstaina mentiin musiikkiluokan kanssa keskustaan Powerhouse museoon, missä meille pidettiin workshop musiikin teosta, tietokoneella. Pirteä viikko meni hujahtaen kaikkine tekemisineen.


Perjantaina pitkästä aikaa kavereitten kanssa viihteelle. Pienellä porukalla luokkakaverin kotona meni yöhön asti. Kotiin kun tulin niin menin vielä moikkaamaan hostveljeä Markia ja hänen kaveria Owenia tuonne kellariin. On siinä kans kaks totaalia rämäpäätä :D

Lyhyitten unien jälkeen kiskoin itteni sängystä ylös ja lähin talsimaan asemalle. Junalla kohti Mirandaa ja Kent liittyi seuraan puolessa välissä, vaikka olikin tunnin myöhässä -.- Täynnähän se kauppakeskus oli, kun joulumarkkinat pyörii. Tovi kun etsittiin niin löydettiin mitä tahdottiin: Fazer. Pienen makeiskaupan pienessä ahtaassa nurkassa oli vaatimaton hylly täynnä Fazeria ja Pandaa! Kaikki mitä tahdoin, ja made in Finland. Kassit täyteen Geishaa sanoin vaan. Muuta en ostanutkaan, vaikka koko päivä saatiin kulumaan. Tulee ne isot alennukset kuitenkin joulun jälkeen..
Illalla menin taas Markin luokse, kun siellä oli Guitarhero sessiot käynnissä. Kitara, rumpusetti ja mikrofoni ankarassa käytössä, kunnes ei enää jaksanut ja käytiin mäkkärin drive thru:sta iltapalaa. Sammuttiin ehkä 9 maissa sohvalle, oli vissiin pieni univaje.


Sunnuntaina lähdettiin kalaan läheiselle joelle hostisän ja toisen hostveljen, Andrewin kanssa. Andy 25v oli tullut viikko sitten armeijasta, viiden kuukauden palveluksesta jossain eksoottisessa paikassa rauhanturvaajana. Kyllä siinä kalastellessa tarinoita riitti kuunneltavaksi :D Sain päivän suurimman fisun (Tayler n. 30 cm), sekä päivän värikkäimmän fisun (tunnistamaton, keltavihreä joku). 

Puolipilvinen päivä, kova tuuli, ankara aallokko. Ja kyllä kalareissulla pitää vähän jännitystäkin olla. Ensinnä huomattiin että oltiin ajauduttu joesta ulos merelle, eli ei ankkuri ollut pohjassa. Ei siinä mitään, ajetaan vain takaisin sisään. Ai piru, ei moottori starttaa! Onneksi kymmenien yritysten jälkeen se yskäisi ja auttoi meidät turvaan. Seuraavaksi ajettiin täyttä vauhtia, kunnes ei ajettu, kun moottori otti kiinni pohjaan. Siinä kyllä pomppasi sydän astetta korkeammalle kun jatkuvuuden laki toteutti itseään :D Kaikki hengissä, moottori myös. Illalla tilattiin pizzahutista bbq erikoinen.

Maanantai. Viimeisen kouluviikon 1/ 4, koska perjantai on omaa lomaa. Englannin koe meni miten meni, mutta päivän kohokkain kohta oli taatusti kahden viimeisen tunnin päälle järjestetty Engadine Idols. Kilpailu, johon sai kuka tahansa koulusta osallistua oli ihan kuin oikea Idols: tuomarit, esiintyjät ja yleisö. Vaikka ne kuuluisat alkukarsinnat puuttui! 12 esitystä oli täyttä ruutia, eikä varmasti ollut helppoa tuomareille. 1. palkinto oli 100 dollaria, 2. 50 dollaria ja kolmas 25 dollaria.
Mut innostettiin esittämään samainen Walking in the Air, minkä soitin musiikin kurssityönä. Meni juuri niin kuin pitikin, puhtaasti ja tunteella. Isot aplodit ja hyvät arvostelut tuomareilta. Paitsi Steve Holz, mun englanninmaikka, alkoi mainostaa Kamoflagea sen sijaan että olisi arvostellut mun esitystäni. Arvostelujen jälkeen alkoi kaverit yleisöstä huutaa rumpusooloa. En ollut yhtään valmistautunut, eikä kukaan muukaan, mutta setti oli selän takana pystyssä joten suostuin. Lopulta voitin 3. palkinnon, tiedä sitten oliko se pianon tai rumpujen ansiota, mutta tulipahan näytettyä naamaa koko koulun edessä.
Illalla rotarikokouksessa pidettiin huutokauppa. Kokouksen jälkeen kierreltiin hostäidin kanssa autolla lähiöitä jouluvalojen perässä. Täällä meinaan on törkeesti valoja ja koristeita!

 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"...Kotiin kun tulin niin menin vielä moikkaamaan hostveljeä Markia ja hänen kaveria Owenia tuonne kellariin. On siinä kans kaks totaalia rämäpäätä :D" <- Ei ainakaa jaany juttu kesken, sensurointia!! :DD

Anonyymi kirjoitti...

Voi juma kuulostaa aivan sairaa hullulta menolta toi idolssi :D ei taida olla kovin musikaalista porukka siellä teijän koulussa ??.. ku kerta laulukilpailussa pärjäsit :D:D

keep rocking t ville :D

Jomped kirjoitti...

:D:D ei vaan siella oli vaan pari lauluesitysta, ja sitten muita instrumentaaleja

Anonyymi kirjoitti...

Kokouksen jälkeen kierreltiin hostäidin kanssa autolla lähiöitä jouluvalojen perässä.
Kävitte sit jouluvalot kääntää,no pitäähän sitä jossain säästää.
-riku

Jouni kirjoitti...

Eikö yhtään videoklippiä ole tarjolla ...???

Jomped kirjoitti...

Kukaan kuvannut :(