torstai 18. joulukuuta 2008

Lomille!

Viimeinen kouluviikko oli täysi läppä! Hengailua, pikkujouluja, yksi enkun koekkin mahtui mukaan. Tiistaina oli viimeinen breiktanssi, ja loppupuolella piti näyttää mitä jäi taskuun eli vedin mun setin opettajille. Torstaina pidettiin nyrkkeilyssä barbeque kesäloman kunniaksi. Se oli myös todennäköisesti mun viimeinen kerta.

Perheen koira Wolly huononi päivässä dramaattisesti, ja nyt on kotona vähän ankea tunnelma. Mark varsinkin on allapäin. Wolly on pieni koira, huonosti koulutettu, säkä ehkä 30cm ja 11 vuotta vanha. Saattoi joutua jonkin ötökän pistettäväksi, tai niin minä luulen.

Kent Nyström on vesseli! Huippu kaveri ja henkinen tuki suoraan Porvoosta. Ollaanhan me jo noin kolme kuukautta pidetty seuraa toisillemme. Vaikka käydäänkin eri kouluja, niin kerran tai kaksi viikossa yleensä nähdään, ja nyt suunnitellaan lomaksi kaikkea mahdottoman jännää seikkailua.

Eihän tässä muuta, viisi päivää aattoon, jota ei Australiassa juhlita lainkaan. Vaan joulupäivä on sitten se pääpäivä. Aattona varmaan mennään Kentin kanssa Cronullaan ja tavataan pari muuta suomalaista. Joulupäivän olen hostperheen kanssa. 26.12 on Boxing day, mikä on toinen juhlapäivä. Sen vietän Vapun porukoiden kanssa. Nyt pakkaan kamat ja lähden viikonlopuksi etelään Joeyn luokse, Olikin tulee.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa joulua sulle! Ja lomaa! Oothan muistanut avata kalenterin luukkuja.
Me lähetään saareen pyhiksi.

t.minttu