tiistai 23. joulukuuta 2008

Joujou, joulu

Lomien kunniaksi järjestettiin Olin ja Joeyn kanssa pe-su kestävä vierailu Joeyn kotona. Reilu tunnin matka junalla etelään päättyi Wollongongiin. Joey asustelee kaupungin ulkopuolella melko varakkaan perheen kanssa valtavassa talossa. Uitiin, pompittiin trampoliinilla, pelattiin biljardia, katottiin leffoja, syötiin herkkuja ja niin eespäin. Unta tuli molempina öinä kuusi tuntia, joten naurua saatiin taas aikaseksi sanomalla yksi sana. Lauantaina vietettiin päivä pienessä Jamberoo -huvipuistossa ja Joeyn hostsisko Natalie ja hänen kaveri Grace tuli mukaan. Jamberoosta löytyi karting autoilua, kelkkamäkeä, minigolffia ja kaiken sortin vesihärpäkkeitä. Lauantaina valvottiin sunnuntain auringonnousuun, joka oli lähempänä klo 6 aamulla. Oli kyllä mielettömän hauska viikonloppu ja loman alku. Uusiksi pian, toivottavasti.
Maanantaina nukuin pitkään ja laiskottelin päivän. Iltapäivällä lähdettiin paikallisen kaveriporukan kanssa reiveihin keskustaan. Luna Park ID under 18's oli myyty loppuun ja noin 3000 nuorta tanssi kello kuudesta aina kello 11 asti, kun eri DJ:t pisti parastaan. Erihyvä meno, vaikka vähän vielä väsytti viikonlopusta.
Tiistaina taas tuli nukuttua puoleenpäivään, mutta hei, onhan loma! ”No worries.” Iltapäivällä lähdettiin Kentin kanssa Cronullaan. Ei ollut ihan paras mahdollinen sää: saatiin parit sadekuurot niskaan ja aurinko näyttäytyi vain silloin tällöin. Kuinka jouluisaa.. Cronullan kävelykatu oli silti vilkas, ja me kierreltiin kaupat järjestyksessä. Kyllä niitä vaatteita tuli aina sovitettua, ei kuitenkaan ostettua. Kuuluisassa jäätelöbaarissa tilattiin Bayleys-rommirusina-suklaa-valkosuklaapirtelön :D aika suussa sulavaa. Illalla itsenäisyyspäiväjuhlista tuttu Tapio tuli hakemaan meidät kyläilemään hänen ja Jennin(vaimo) asuntoon Cronullan laidalle. Tapsalla oli kovien poikien leluja mm. iso Harlikka ja tykki kotiteatteri putkivahvareilla ja LP soittimella joka muistutti lähinnö avaruusasemaa. Oli mukava viettää ilta suomalaisessa seurassa. Syötiin omatekoiset hampurilaiset, ja jälkkäriksi glögiä ja korvapuustia! Glögi rokkaa :D

Ei kommentteja: