keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Maalaus-maanantai: eteiseen asennettiin uudet vaatekaapit ja eteinen sekä kodinhoitohuone maalattiin. Itse olin pensselimestari, Juhalla rulla. Jätettiin maalit kuivumaan ja pakattiin auto ja ajeltiin taas Juhan mökille etelään, tällä kertaa kahdestaan(ja koira). Illalla istuttiin pihalla ja kerrottiin tarinoita tähtitaivaan alla.
Tiistaiaamuna laudat kainaloon ja etsimään surffia. The Farm oli taas paras paikka, se kun tuulelta suojassa ja hyvin vähän eloa. Vähän petyttiin aaltojen kokoon, mutta kivaa oli. Ainakin opin istumaan laudan päällä aaltoja odotellessa. Surffin jälkeen päiväunille, ja sitten takaisin rannalle. Harmiksi meri oli tyyni eikä vaivauduttu edes uimaan. Illallinen käytiin syömässä paikallisessa kiinalaisessa. Otettiin ateriat kalleimmasta päästä ja hintaa per pää tuli n. 4,5 euroa. Naurettavaa
Illalla todettuamme sään otolliseksi ravustamiseen viriteltiin lamput ja verkot kasaan. Toinen akku oli sulanut laturissa joten mentiin parina yhdellä akulla. Huono akku sekaroskikseen, täällä kun ei paljoa luonnon päälle ymmärretä. "Chuck it"
Kun veteen päästiin niin alkoi tuulla pirusti, niin ettei veden läpi enää nähnyt, seuraavaksi pienlentokoneen kokoinen pelikaani lensi yli tuoden mukanaan sievoisen rankkasateen, ssitten alkoi ukkostaa ja todettiin tyhjin haavein että oli aika. Ukkosmyräkän alta nukkumaan.
Keskiviikkoaamuna hitaasti ylös ja autolla etsimään aaltoja. Pari rantaa saatiin kiertää että löydettiin hyvä surffi. Oli jostain syystä vaikean tuntuista vaihteeksi, mutta lopussa alkoi sujua. Päätin jättää päivän toistaiseksi parhaan vedon myös viimeiseksi, jotta pysyy hyvä maku suussa(lukuun ottamatta suolaa).
Ajeltiin slummien läpi hakemaan lounas Wollongongin parhaaksi palkitusta leipomosta, ja kyllähän se juustopekonipiiras, josta juusto oli ilmeisesti unohtunut, maistui rankan vedenkauhomisen jälkeen. Päivä meni autoa siivotessa ja pestessä, ja niinpä 12 vuotta vanha Nissan maasturi nuoreni parilla vuodella. Jos renkaat on puhtaat, niin auto on puhdas ;)

Torstaina oli odotettu paintball-päivä kavereiden ja parin opettajan kanssa. Neljä kenttää, kaksi peliä per kenttä, juoksu sekä free will. 800 kuulaa, maskit ja haalarit, ilman lämpötila siellä 30 paikkeilla ja aurinko paistaa vimmatusti. Menoa riitti, osumia otettiin vastaan ja annettiin tuplasti takaisin. Lipunryöstössä tein meidän joukkueen ainoan pisteen, joka riitti tasapeliin. Juoksussa ampuva joukkue oli mäen päällä ja toiset juoksi paikasta A paikkaan B aseitta. Free will oli viimeinen "lippaiden tyhjennys kierros" jossa kaikki oli vastaan kaikkia ja ammuttiin ja juostiin pienellä aukiolla summanmutikassa. Hiki valui alkuminuuteista suihkuun asti, ja päivän jälkeen laskin itsestäni noin 20 mustelmaa. Juoksin lujaa ;)

Ei kommentteja: