perjantai 13. helmikuuta 2009

Perjantai 13.

Riitta ja Mauri tulivat vastaan Wauchopen juna-asemalle, josta sitten ajettiin Port Mcquarieen. Koko viikko oli täynnä suomalaista ruokaa ja sujuvaa suomen kieltä myös sen puolesta, että vaihtarikaveri Mika Pohjola asuu täällä. Mikan vanhemmat olivat tulleet katsomaan Mikaa, joten matkasin päiväsaikaan heidän kanssa sinne tänne, ja illaksi takaisin Riitan ja Maurin luo. Käytiin mm. koalasairaalassa, eläintarhassa, maatilalla sekä viinitilalla. Paljon puhuttiin maailman menoista Mikan kanssa, ja kyllä oliki hauska nähdä lähes 7kk jälkeen! Suunniteltiin jo uutta näkemistä vaihtovuoden loppupuolelle. Viimeisenä iltana mentiin kasinolle illalliselle, ja siellä ehdin voittaa Maurin kanssa 80 dollaria kunnes vartija potki mut ulos. Alaikäisyyden harvoja haittapuolia :P
Nyt taas junassa, päämääränä Sydney. Sateinen päivä on sopivasti jokapuolella maailmaa perjantai 13. Reissu oli avartavaa ja onnistunut, ja reppuun jäi paljon hyviä muistoja, kokemuksia ja yhdet juhlahousut alennusmyynneistä. Paljon kontakteja tuli tehtyä, ja kutsuja uusintavierailulle riittää. Nyt on loman viimeinen viikonloppu käsillä, ja huominen rotari-vaellus peruutettiin viimetingassa jostain turhasta syystä(höh). Tästä alkaakin sitten ankara dieetti kerta otettiin Mikan kanssa veto että vuoden lopussa pitää olla sama paino kun alussa, jos ei, niin maksaa toiselle illan. :)

3 kommenttia:

vilho kirjoitti...

I will be the bad luck.
I will be the bad luck,
Sharm

;)

leena kirjoitti...

No niin siis " kotona" jälleen. Mutta mikä koti = en tiedän onko mulla sun viimeisin opsoitteesi. Laita mun s- postiiin, niin voidaan Joken kanssa Yllättä sut kun mennään oikein ulkomaille käymäänn... Unohda tämä viesti, niin yllätyt kortista - jos muistamme sen lähettää. Voi sopivasti.

Ems kirjoitti...

Hahhah. Sikahyvä toi "no ainakin ehdin voittaa kaheksan kymppiä". Hahhah. :) joonas viettää rietasta elämää.