sunnuntai 31. elokuuta 2008

Hikee pintaan!

Perjantai: suunnitelma meni jus niiku pitikin. Koulun jälkee kodin kautta kerättiin 9 hengen porukka ja lähettiin Mirandaan. Siellä syötiin ja vähän kierreltiin kauppoja, ja lopuksi mentiin kattomaan kauhuleffa The Strangers. Oli kyllä hyvä elokuva, ja pelottava :D välillä toivoi että Amanda ois vieressä. Illalla matkailtiin junalla kotiin, ja kun muut kaverit jäi yhtä asemaa mua ennen pois jäin matkaamaan yksin. Kyllä pimeessä kävely sen leffan jälkee pisti juoksuksi!
Lauantai: nukuin pitkään, laiskottelin ja skeittasin minirampissa. Tehtiin host äidin, iskän ja siskon kanssa kävelyretki seuraavaan lähiöön puistoja ja pikkuteitä pitkin. Ruokin myös meidän käärmeen, iha oikealla rotalla! Oli muute hurja nähdä mite se iski rottaparkaan kiinni ja millä nopeudella. Tiukka kuristusote kaupanpäälle teki rotasta tanttarallaa. Mun sänky vaihtui!..pienempään :S Nyt saa totutella nukkumaan ilman x asentoa. Oli kerrassaan laiska päivä, vaan se olikin ehkä viisas veto sillä
Sunnuntai: herätys klo 10.00 ja junaan. Jake tuli seuraavalla asemalla kyytiin ja matka jatkui kohti Sydney central stationia. Centralissa vaihdettiin juna toiseen, joka vei meidän Museum stationille. Ja ei, määränpää ei ole museo. Tavattiin siinä samalla joukko muita nuoria, jotka matkasivat samaan suuntaan. Porukalla tultiin ulos Museumilla ja lähdettiin kävelemään Kings Crossia pitkin tähtäimessä The Oxford Art Factory. Tiedossa 5h reivit! Kyllähän sitä sitte tanssittii koko ajan ja rahan edestä niin että hiki valu. Esiintyjinä eri DJtä ja muutama elektrobändi. Kyllä oli hurja meininki! Pääsin jopa kehän keskelle vetämään shufflea(semmoi tanssiliikesarja). Red bullin avuin jaksettiin loppuun asti, ja sitte kotia kohti junalla.

^Käärme maistelee
<-minä ja Jake reivein jälkee

3 kommenttia:

fiia/exima kirjoitti...

Mun oli pakko tehä jotain ku anonyymin on noloo kirjottaa =D Meil on koulus kivaa, voi rauhas pelaa wowii tääl =D ootko laittanu jo jotain tulee postis? Ja unohin muuten kysyy niistä mitä et vielä ole testannut, mut laitoit et kattoo ny? Mitä se oli?

Inari kirjoitti...

jouhou=) kiva et sul o jo niin paljo kavereit siel et tekemist riittää. ja oli varmaa siistii ruokkii käärmetttä jollai rotalla. : D mul on koulus jo pari uutta kaverii. :) JA tänää aamul oli jo melkee pakkast!! jtn 3°C et piti jo takki laittaa päälle ja sä jo kohta pääset surffailee sinne aussien aalloille! xDD be funfunfun!.

vilho kirjoitti...

Jau dau keep on rocking !!