perjantai 22. elokuuta 2008

Sataa sataa ropisee

Jep, onhan se tavallista että silloin tällöin sataa. Harmi että kävelen sateessa koulusta kotiin. J a kastun =) no se on ihan ookoo, pitää mut maan pinnalla. Paljon tuli tällä viikolla kuntoiltuakin, lenkkiä, skeittausta ja salia. Oon kyllä selvästi raihnainen, ku selkä ja oikee käsi sano ittensä irti. No ei! Yön jälkee ne oli taas kunnossa.
Koulu: koulu on siis Engadine public high school, eli siellä on 12-18 vuotiaita oppilaita. Kokoluokkaa 1000 päätä. Menoa riittää ja koko ajan tapahtuu. En paljoa läksyistä välitä, eikä niihin muutenkaan paljoa aikaa heltiä. Kokeet teen, huvin ja urheilun vuoksi.
Perjantai: koulukaveri Sarah täytti 17 vuotta, ja sen kunniaksi juhlittiin noin 20 hengen voimin. Puhallettiin lähes sata ilmapalloa Rhiannan ja Jackin kanssa ennen ku juhlat alko, jote hilpeä olo oli vaikkei mitään oltu otettu :D Juhlat suju hyvin ja sain kaverilta kyydin kotii pari tuntia sitten.
Suunnitelmissa: lauantaina/sunnuntaina mennään leffoihin porukalla. Paljon riippuu säästä, jos lauantaina on hyvä sää ni pidän BBQ kemut meidän takapihalla, mutta jos sataa niin lähdetään Comoon sisätiloihin illanviettoon.
Etsin paraikaa rumpumaikkaa, jotta voisin käydä pitämässä taitoja yllä. Peterin kitaratunnista ei ole kuulunut mitään, taidan ottaa kaveriin yhteyttä =) hengenpelastuskurssi alkaa kun alkaa, ja ilmottauduin jo surffikurssillekin.

Ei kommentteja: