perjantai 22. elokuuta 2008

Ristiriita

Klo 01:01 pe-la yöllä.
Viikko oli tavallinen arkiviikko, jossei kaikkea epätavallista lasketa. hä?
Aika kuluu nopeasti, ehkä sen takia että ei ehdi pysähtymään kunnolla paikalleen ja miettimään maailmaa. Mitäs sitä turhia.. Täällä ainoa tapa viettää hyvä vuos on hankkia kavereita, ja sitäkautta tekemistä. Siihenhän olen lähinnä keskittynyt. Tietenkin erilaisia kokemuksia ja muistoja voi hankkia hostperheen tai rotariklubilaisten kanssa, mutta ne on usein vain irrallisia kokeuksia.
Alkuviikosta kävi ilmi, että mut ja Amanda yritetään erottaa. Ilmat pihalle, sanomma. Kyllä siitä äkkiä pieni soppa keitettiin, ja torstaina tänne tuli pari ylemmän tahon herraa jo kertaamaan mulle sääntöjä. Älkää siellä kotona pelästykö =) tilanne hallinnassa. Mutta on se todellakin kummallista, että kun aluksi annettiin hyvinkin ymmärtää että se on OK jos oon Amandan kanssa, ja me nähdään silloin tällöin, niin nyt se kielletään. Syiksi mulle sanottiin: 1) "vuosi menee pilalle jos keskität kaiken huomiosi vain yhteen henkilöön", 2) "Noin nuorena on ihan turha rakastua, se on täyttä ajan hukkaa". En vain tajua mikä saa ihmiset ajattelemaan noin.. Tässä on myös sellainen ongelma, etten voi väittää liikaa vastaan tai saan lähtöpassin, mikä ajaa mut tilanteeseen missä oon selvästi heikoilla ja joudun myöntymään muiden päätöksiin.
Me, minä ja Amanda: Me ollaan oltu nyt kuukausi ja 1vk. Törmättiin Singaporessa safarilla, ja siitä se lähti. Ollaan nähty Australiassa nyt kahdesti, ja kolmatta kertaa odotellessa.. Me, minä ja Amanda, ei luovuteta.<3

5 kommenttia:

Jouni kirjoitti...

Hyvä että osaat ottaa tilanteen rauhallisesti. Just nyt ei ole paras hetki ulosmitata omia oikeuksia. Vuosi on pitkä aika ja paljon ennättää vielä tapahtua. Pidä huolta itsestäsi ja Amandasta. Me luotetaan täysin teihin. T.äiti ja isä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä alkaa hahmottua uusi kuuban vallankumous! Joonas kerää joukkoja! Sen jälkeen lähetä sissi armeijasi rotari klubiin ja ilmoittaudu uudeksi valloittajaksi !!

Anonyymi kirjoitti...

It is the surmounting of difficulties that make heroes. - Louis Kossuth

Voimaa!!

t.Tätsy

Anonyymi kirjoitti...

oottepas sulosii hei vaikka tilanne onki ihan perseestä :D

mari <;

Anonyymi kirjoitti...

oho oho :o
alas ny liikaa vastusta tai kay kalpaten.

t. kent