sunnuntai 17. elokuuta 2008

Tekemistä

Perjantai: Lenkin jälkeen Stuart pyysi mut miniin kyytiin ottamaan vähän tyyppejä Sydneyn kaduille. Vähättelemättä hulluin kyyti missä koskaan oon ollu! Pikku Morris Mini pomppi ja kilisi ja kolisi ku Stu anto uudelle koneelle leipää. Pihabileissä ilta oli pitkä ja vauhdikas. Hauskaahan oli ;D uusia tuttavuuksia tuli taas kourallinen, vaikka vanhoissakin riittää tekemistä yllin kyllin. Kemujen jälkeen puolenyön aikoihin laitettiin Amandan kanssa skypekeskustelu pystyy ja saatii nopeesti 3h kulumaan. Tästä johtuen
Lauantai: Väsynyt ja hidas alkupäivä meni nukkuessa, mutta kun ilta alkoi sarastaa oli aika lähteä Cronullaan, tuohon Sydneyn partyparatiisiin. Klubeja, ravintoloita, puistoja, kävelykatuja ja iso hiekkaranta: yöelämää riittää, tai ainakin kun kesä alkaa. Pääsin sisään Monkey Brass nimiseen ravintolabaariin vaikka ikäraja onkin 18. Kyllähän se vaikeaa oli, mutta vaihto-oppilas Suomesta on aika kova sana ;). Ovimies kuitenki sano että mun pitää olla hissukseen ja kiltisti, ettei sana leviä että talossa on alaikäinen. Illan viihdyttäjänä toimi bandi Peter Northcote. Oli kerrassaan kuolettavan hyvää musiikkia! Siinä sivussa ehdittiin vähän syömään ja juomaan. Sitten alko tapahtumaan kun Peter ja kumppanit lopetti soiton: siellä järjestettiin arvonta, mistä voi voittaa ilmaisen kitaratunnin Peteriltä("Winner of the 2007 Musicoz "BEST INSTRUMENTALIST" award and arguably the most recorded guitarist in Australian history"). Arvontalappuun piti toki kirjoittaa nimi, ikä, maili ja webbisivu. Hommahan meni niin että Peter veti hatusta lapun ja sano mikrofooniin "No johan on erikoinen tapaus. Kaveri on 17 vuotta enkä osaa lausuu nimeä oikein" :D ja mehän revettiin. Näinpä musta tuli illan toinen tähti, tai joku.. Ja saanhan kitaratunnin Peteltä.
Sunnuntai: aamutouhuksi pesin Lesin auton ja sain vähän kahisevaa. Sitte laitettii mulle Stuartin kanssa uus skeitti kasaan jotta rullailu voi jatkua. Päivällä lähdettiin kävelyretkelle Lesin ja Philin kanssa tuoho nationalparkkiin. Oli kyllä hienoja paikkoja. Eikä näkyny käärmeitäkään. Loistava paikka viedä Ama ens vloppuna ;P. Kävelyretken jälkeen Les ja Alana otti mut mukaan Sydneykierrokselle autolla. Kierreltiin Kings crossin kautta Chinatowniin missä käytiin syömässä ja kiertelemässä kauppoja. Pitää mennä sinnekkin uudestaan paremmalla ajalla.
Huomenna taas kouluun ja joo :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihan totta ei paljoo paremmaks voi mennä. täällä vaan sataa ja on kylmä ja ärsyttävää ja kouluki on tyhmää! :D voisin tulla perässä jos ois vähän rahhoo!

Anonyymi kirjoitti...

oli kyl aika kuumottavan kuulonen ilta :) mut oli meilki iha hyvä viikonloppu käytii soittaa paril minifestarilla ja kaahattii kauhasten hiasella pitkin keikkapaikoja:)

t ville

Anonyymi kirjoitti...

:D lucky boy<3:D tsemppii sinne t Matsmo!!