torstai 28. elokuuta 2008

Sängyssä

Keskiviikko: koulussa oli lyhyt päivä, mutta sisältöä riitti! Kohokohta varmasti osui englannin tunnille, kun ystäväni Rachel valitsi oman puheensa jälkeen Mut luokan eteen. Tottakai olin edellisenä iltana valmistautunut ja kirjottanut lunttilapun aiheesta "poliittinen konflikti teoksessa The power and the glory". Joopajoo.. en koskaan lukenut kyseistä kirjaa jonka Graham Greene joskus kirjoitti, mutta netistä saa apua. Puhe sujui loistavasti ja oli mun mielestä uskottava, eikä varsinainen puhuminenkaan takkuillut. Pari vitsiä heitin väliin ja show kesti noin 5 minuuttia. Aplodit tuli ja paljon kehuja :D vaikka ei siitä hyvää numeroa tule sen takaan. Itse päivä oli ruma, satoi/puolipaistoi ja tuuli. Koulu loppu jo 12.00 ja loppupäivän vietin kotona nukkuessa/painoja nostellessa/syödessä. Ossilta tuli kirje =) vastaan pikimmiten.
Torstai: Aurinkoinen ja hauska päivä koulussa kavereiden kanssa. Suunniteltiin viikonlopun menoja ja heitettiin huulta. Viimeinen tunti(mulla musiikki) skipattiin porukalla ja lähdettiin kauppaparatiisi Mirandaan. Pitkän etsinnän jälkeen löytyki skeittikengät edukkaaseen 40$ hintaan. Syötiin mäkissä ja mä tilasin mielestäni selkeällä englannin kielellä chicken wrapin, mutta sain pakettiin omenapiirakan! :D menin sitten Rhiannan tukemana(Rhi hoiti puhumisen) valittamaan ja sain mitä tahdoin. Mirandassa menikin koko päivä seikkaillessa ja tulin illalla Jackin autokyydillä kotiin.
Huomenna koulussa taas Mufty day, eli normivaatteet päälle! Ai että se virkistää. Tähän mennessä suunniteltu vlopulle: huomenna elokuviin ja sunnuntaina reiveihin.

Ei kommentteja: