tiistai 26. elokuuta 2008

Voimaapa voimaa

Lauantaina illalla pidin ekat barbequepartyt omalla takapihalla! 16 kaveria, ruokaa, juomaa, musaa, kokko ja miniramppi. Oli kyllä erihauskaa =)
Sunnuntai meinas aluks mennä levätessä mutta sitte tuli kutsu kattoo jalkapallo(tällä kertaa soccer) peliä. Aussit pelaa kyllä likasta jalkapalloo :D tappelua tuli aina vähän väliä. Ainakin oli paljon mitä katsoa. Muuten relax päivä.
Maanantaina oli taas sopivasti koko koulu unessa nii en erottunut massasta. Kyllä ne tunnit silti helposti kahlaa. Illalla oli rotareiden klubikokous missä paikallisen high schoolin rohtori piti esitelmän nuorista ja niiden ongelmista. Ei se puhe, mutta ruoka oli hyvää! Kanaa jossain taikinakuoressa ja vihanneksia ja jälkiruoaks porkkanakakkua+jäätölöö. Kotiin ku pääsin nii puheltii Aman kanssa skypessä niitänäitä. =)
Tiistaina koulussa peruspäivä ja meno päällä, oli kyllä jo kuuma auringossa päivällä! Pidin musiikissa esitelmän elokuvamusiikista. Koulun jälkee kävin postittaa kirjeen ja kiertelee parit skeittikaupat kavereide kanssa. Kotiin ku pääsin ni ehin lenkin juosta ku Lex pyys salille. Tuli hikoiltuu kunnolla ja paikat vähä herkkänä ny :.D Nälkään ei tarvinnu kuolla: kotona odotti kunnon kanariisiwok. Nyt pitäisi tehdä huominen englannin puhe.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onks nii et aussit ei voi juhlii muutenku barbegjuu parteissa :D
t ville