sunnuntai 10. elokuuta 2008

Sydney

Hyvät lukijat sun muut: kolme viikkoa koulun penkillä, eikä tunnu missään!

Perjantaina pelattiin koulussa ruokatunnilla(40min) jalkapalloa, siis Australialaista jalkapalloa. Ja koulupäivä sujahti nopeasti. Tarkoitus oli mennä illalla katsomaan jotain hevikeikkaa Jannaliin, mutta ovella saatiin tietää että liput on loppu. Potutti kyllä, niin muo ja kavereita. Päätettiin mennä syömään KFC:hen kanaa :D Illalla katsottiin kotona olympialaisten avausseremoniaa, joka alko täällä klo 22.00.
Lauantai: Herätys siinä 9 maissa aamulla, aamupala naamaan ja skeittaamaan! Näin se menee. Ehdin noin tunnin rullata ku Amanda, Lin ja Jenelle tuli noukkimaan mut kyytiin kohti Sydneytä. Kierrettiin oopperatalo ja sen lähialue, käytiin syömässä ja lopuksi hissillä Sydney Toweriin 260 metrin korkeuteen. Sieltä käsin bongattiin sitä sun tätä. Pilvenpiirtäjiä tiiviisti vierekkäin, ja kun kävelee alhaalla eikä taivasta näy kuin pieni pala meinaa tulla ahdas olo. Makee se vaan on!! Pitää käydä tutkimassa keskustaa lisää kun aikaa heltiää. Sitten tuli aika sanoo kahdeksi viikoksi hyvästit Amalle ja hypätä junaan kohti Sutherlandia, mistä lähtee seuraava kyyti kohti AFL peliä Sydney Swans vs. Fremantle. Pääsin yhen Michellen ja hänen vahempien kanssa ilmaiseksi =). Katsomossa 20000 ihmistä mylvii suosionosoituksia ku isot miehet hyppii toistensa niskaan :D on se hullu peli!
Sunnuntaina meille vaihtareille järjestettiin semmonen tapaaminen. Paikalla oli porukkaa Ranskasta, Saksasta, Sveitsistä ja Itävallasta. Päivä menikin siellä hauskassa seurassa ja illaksi kotiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei käviks kattoo paljo maksaa liput toho kuvassa näkyvää takavasemmmmmalla sojottavaan ooppera huussiin?? :D

t ville